12 / 05 / 2024

Muhsin Küsüni

Muhsin Küsüni

Taif Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Küsüni tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

MediaMarkt, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa çıkardı!

Gündelik hayatı kolaylaştıran beyaz eşyaların başında gelen bulaşık makineleri, zaman yönetimi konusunda her zaman avantaj sağlıyor. MediaMarkt’ta bu kapsamda, BOSCH SMS4IMI62T E Enerji Sınıfı 6 Programlı 14 Kişilik Bulaşık Makinesi’ni satışa sundu.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Irak Merkez Bankası İran Milli Bankası'na kısıtlama getirdi!

İran Milli Bankası Genel Müdür Yardımcısı Muhsin Eminzari, İran devlet medyasında yer alan açıklamasında Irak Merkez Bankasının çalışmalarına getirdiği kısıtlama ile ilgili bilgi verdi.

City's Nişantaşı yılbaşında açık mı?

City's Nişantaşı, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı yılbaşında açık mı? City's Nişantaşı yılbaşında kaçta açılıyor? İşte City's Nişantaşı 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

City's Nişantaşı Kurban Bayramı çalışma saatleri!

City's Nişantaşı hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte City's Nişantaşı Kurban bayramı çalışma saatleri...

City's Nişantaşı AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

City's Nişantaşı hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? City's Nişantaşı bayramda kaça kadar açık? City's Nişantaşı AVM Kurban Bayramı 2015'te kaçta açılacak?

City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı?

City's Nişantaşı AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, City's Nişantaşı AVM bayramda açık mı? City's Nişantaşı AVM bayramda kaça kadar açık? City's Nişantaşı AVM bayramda kaçta açılacak?

Taif Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taif Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Küsüni tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Ekrem İmamoğlu, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım'ı ziyaret etti!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İhlas Marmara Evleri 1. Kısım Site Yönetimi’ni ve bölgedeki esnafları ziyaret etti. Toplantıda İhlas Marmara Evleri 1. Kısım'a kazandırılacak hizmetler görüşüldü...

Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Bahçekent Emlak Konutları 1. Etap 1. Kısım için hazırlanan değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte değerleme raporu...

Muğla Seydikemer Eşen Çayı 1. Kısım inşaat işi ihalesi 15 Ocak'ta!

DSİ 21. Bölge 213. Şube Müdürlüğü; Muğla Seydikemer Eşen Çayı 1. Kısım inşaat işini 15 Ocak 2015 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 450 günde tamamlanacak.

Belediye Gelirleri Kanununa göre kısıtlıdır ne demek?

Şerh; tapu kütüğünde, mal sahibinin haklarını kısıtlama amacı ile belirtme yapılması anlamına geliyor. Peki, tapuya konulan şerhlerden olan belediye Gelirleri Kanununa göre kısıtlıdır ne demek?

1966 yılında İstanbul'un denizden görülen kısımları ağaçlandırılacakmış!

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, İstanbul'un denizden görünen çıplak kısımlarının ağaçlandırılması için dikim faaliyetine başlanmış. Üsküdar Şemsipaşa sahilleri, Salacak, Harem sırtları, Mühürdar, Moda, Fenerbahçe yamaçları ağaçlandırılacakmış.

Muhsin Küsüni Haberi

Muhsin Küsüni

Taif Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhsin Küsüni tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 22 Nisan'da kuruldu. 


Taif Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...