01 / 05 / 2024

muhtaç aylığı ne kadar

muhtaç aylığı ne kadar

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen ve müracaat şartlarını sağlayıp başvuru yapan vatandaşlara her ay 1037 lira fukara aylığı ödeniyor.

Konut kredi faizlerine Nisan 2024 güncellemesi! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenleri yakından ilgilendiren konut kredisi faiz oranlarına Nisan 2024 güncellemesi geldi. Peki 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar oldu?

1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar? 1 milyon ne kadar faiz getiriyor? Mevduat faizleri resmen fırladı!

Merkez Bankası'nın son faiz artışının ardından mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Bu durum mevduat faizlerine talebi artırırken vatandaşlar ''1 milyon TL'lik mevduatın aylık kazancı ne kadar?'' sorusunun yanıtını merak ediyor. 

Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024! Emekliler şimdi bu tabloya bakın!

Emekli olmaya yakınlaşan binlerce vatandaş, 'Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024' gibi konuları merakla araştırıyor. İşte Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024...

65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı zamları tek tek açıklandı! Kime, ne kadar yatacak? Şimdi rakamlara bakın

Sosyal destek ödemeleri, 2024 yılına girilmesiyle beraber yeniden hesaplandı ve zam yapıldı. Peki son dakika 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı ne akdar oldu? İşte zamlı 2024 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli maaşı tutarları... 

Banka banka faiz oranları değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra bankalar da mevduat faiz oranlarında güncellemeye gitti. Buna göre, 2,5 milyon liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

0.69 faizli konut kredisi hesaplama tablosu Mart 2024! 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği 0.69 faizli konut kredisi müjdesinin resmen açıklanmasından sonra pek çok kişi de aylık taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki 750 bin, 1 milyon ve 2 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Konut kredisi faizlerinde son dakika! 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? İşte banka banka hesaplama tablosu!

Yeni bir ev sahibi olmak isteyenler konut kredisi faiz oranlarındaki son durumu merak ederken bankalar da 10 yıl vadeli kredinin faiz oranlarını peş peş açıkladı. 1 milyon TL'nin aylık taksiti ne kadar? İşte banka banka hesaplama tablosu...

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

1 milyon TL'nin bir aylık faiz getirisi ne kadar? Banka banka mevduat faizi hesaplaması!

Bankalarda mevduat faizleri yükselmeye devam ediyor. Merkez Bankası politika faizlerinin yükselmesi ile mevduat faizleri yüzde 45 seviyesinde sabit kaldı. Peki Mart ayında 1 milyon liranın aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

Yeni zamlı dul ve yetim aylıkları tek tek açıklandı! Hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? Son dakika rakamlar!

Binlerce kişi son dakika zamlı dul ve yetim aylığının ne kadar olduğunu ve şartlarını merak ediyor. Peki hangi hisseye ne kadar maaş verilecek? İşte o rakamlar...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

30 bin TL'nin banka banka aylık getirisi ne kadar? Bankalardan kazandıran mevduat faizleri!

Vatandaşlar ellerindeki birikimlerini yatırımda kullanmak için araştırmalar yaparak en fazla kazancı hangi kaynaktan sağlarım diye merak ediyorlar. Buna göre, bankalar da aylık mevduat getiri oranlarını yeniliyor. 30 bin TL'si olan bir vatandaş bir ayda ne kadar kazanç sağlar?

muhtaç aylığı ne kadar Haberi

muhtaç aylığı ne kadar

Vakıflar Genel Müdürlüğü başvuru yapan vatandaşlara her ay 1037 lira fukara aylığı ödüyor. VGM tarafından ayrıca öksüz ve fakirlik gidişatında ilkokul, ortaokul, lise ve yükseköğrenim talebelerine eğitim takviyesi hizmeti, öksüz ve engelliere fakirlik aylığı hizmeti, lüzum sahibi bireylere kuru yiyecek ve sıcak yemek hizmeti verilmektedir. Peki bu muhtaç aylığı ödemelerinden kimler nasıl yararlanabilir?

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilgili koşulları sağlayan vatandaşlar, ihtiyaç sahibi aylığı başvuru formu ve özürlü özürlerini belirten sağlık kurulu raporunu ikamet ettikleri ilin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne elden veya posta yoluyla göndererek başvuruda bulunabilirler.

Muhtaç aylığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından müracaat koşulllarını sağlayan vatandaşlara her ay düzenli olarak verilen yardım ödemesidir. Müessesenin resmi sitesinde yer alan tanımda ise "Vakıflar Genel Müdürlüğünce, vakfiyelerde yer alan hayır koşullarının yerine getirilmesi emeliyle...