20 / 07 / 2024

muhtaç aylığı ne kadar

muhtaç aylığı ne kadar

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından verilen ve müracaat şartlarını sağlayıp başvuru yapan vatandaşlara her ay 1037 lira fukara aylığı ödeniyor.

En düşük emekli aylığına zam teklifi kabul edildi! Maaş farkları ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli aylığının artırılmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Buna göre, en düşük emekli maaşı 12 bin 500 Türk Lirası olacak. Peki maaş farkları ne zaman yatacak?

Muhtaç aylığı 5 bin 683 TL'ye yükseltildi! Muhtaç aylığı için nasıl, nereden başvurulur?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından 2 bin 645 engelli ile 3 bin 96 öksüz/yetim çocuğun yararlandığı muhtaç yardımı 5 bin 683 Türk Lirası'na yükseltildi.

Her ayın 15'inde hesaplara 9 bin 77 TL yatacak! Temmuz zammı sosyal destek müjdesi geldi! 

Evde bakım aylığı ne kadar olacak, kaç TL zam gelecek sorularının yanıtı netleşti. İşte evde bakım parası Temmuz zammı ve başvuru detayları 2024...

Emeklilerin 6 aylık farkı kesinleşti! 4A-4B-4C ne kadar emekli maaşı alacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emeklinin 6 aylık farkı dün TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla kesinleşti. Peki 4A-4B-4C ne kadar emekli maaşı alacak?  

Konut kredisi faizleri sil baştan! 3 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar? İşte banka banka hesaplama!

Konut satışlarında düşüş devam ederken ev almak isteyenler de konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki 3 milyon TL konut kredisi 120 ay vadeli olarak kullanıldığında aylık taksitleri ne kadar?

Bayramdan önce yatacak maaşlar listesi açıklandı! Emekli,memur, aile destek, evde bakım, 65 yaş aylığı ne zaman yatıyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile beraber, milyonlarca memur, SSK ve Bağ-kur emeklisi, maaşlarının ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Buna göre, bayram öncesi alınacak olan maaşlar, vatandaşların bayram hazırlıklarını tamamlamaları konusunda yardımcı olacaktır.

Emekliye ek zamda iki model 4 formül seçeneği! Refah payı ve taban aylık ne kadar olacak? 

Temmuz zammı yaklaşırken, emekliler hem bu yükselişi hem de ek iyileştirme konusunda verilecek olan son kararı merak ile bekliyorlar. Buna göre, ek iyileştirmede refah payı ve taban aylık yükselişi öne çıkarken, her iki modelde 2'şer formül dikkatleri çekmektedir.

Uzmanından en düşük emekli maaşı ne kadar olur tahmini! En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

Türkiye’de 10 milyon 331 bin 697 SSK’lı, 715 bin 100 Bağ-Kurlu, 2 milyon 304 bin 714 Emekli Sandığı’ndan olmak üzere toplam 15 milyon 351 bin 511 kişi emeklilik, malullük, ölüm aylığı ile dul ve yetim maaşı (pasif sigortalı) almakta. En düşük emekli aylığı ne kadar olacak?

3 milyon TL konut kredisinin aylık ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler en ucuz faiz oranlarını araştırıyorlar. Vatandaşlar, 3 milyon TL'ye hangi banka ne kadar faiz veriyor merak ediyor. Buna göre, 3 milyon TL'lik kredinin 10 senelik ödemesi aylık olarak ne kadar? 

Araba almak isteyenler dikkat! 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit tutar ve geri ödemesi ne kadar?

Araba almak isteyen vatandaşlar taşıt kredisi oranlarını, taksit tutarı ve geri ödeme seçeneklerini merak ediyor. 200 bin lira taşıt kredisi aylık taksit miktarı nasıl hesaplanır? 48 ay vadeli 200 bin Türk Lirası taksit miktarları ve toplam geri ödemesi ne kadar?

400 bin TL taşıt kredisinin banka banka aylık taksiti ne kadar? İşte son dakika taşıt kredisi hesaplama tablosu!

Taşıt kredilerinde son 22 yılın zirvesi yaşanırken yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler de bankaların faiz oranlarını merak ediyor. Peki 400 bin TL taşıt kredisi 36 ay vadeli olarak çekilirse aylık taksiti ne kadar? 

1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? Garanti, Akbank ve Yapı Kredi hesaplama tablosu!

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler bankaların konut kredilerinin aylık taksitleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL konut kredisinin aylık taksitleri ne kadar? İşte son dakika hesaplama tablosu...

120 ay vadeli konut kredisi hesaplama tablosu! 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar? Yapı Kredi, Akbank, Garanti...

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konut kredisi faiz oranları güncellendi. Peki 850 bin TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

muhtaç aylığı ne kadar Haberi

muhtaç aylığı ne kadar

Vakıflar Genel Müdürlüğü başvuru yapan vatandaşlara her ay 1037 lira fukara aylığı ödüyor. VGM tarafından ayrıca öksüz ve fakirlik gidişatında ilkokul, ortaokul, lise ve yükseköğrenim talebelerine eğitim takviyesi hizmeti, öksüz ve engelliere fakirlik aylığı hizmeti, lüzum sahibi bireylere kuru yiyecek ve sıcak yemek hizmeti verilmektedir. Peki bu muhtaç aylığı ödemelerinden kimler nasıl yararlanabilir?

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; ilgili koşulları sağlayan vatandaşlar, ihtiyaç sahibi aylığı başvuru formu ve özürlü özürlerini belirten sağlık kurulu raporunu ikamet ettikleri ilin Vakıflar Bölge Müdürlüğü'ne elden veya posta yoluyla göndererek başvuruda bulunabilirler.

Muhtaç aylığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından müracaat koşulllarını sağlayan vatandaşlara her ay düzenli olarak verilen yardım ödemesidir. Müessesenin resmi sitesinde yer alan tanımda ise "Vakıflar Genel Müdürlüğünce, vakfiyelerde yer alan hayır koşullarının yerine getirilmesi emeliyle...