04 / 07 / 2024

muhtar maaşları ne kadar 2022

muhtar maaşları ne kadar 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Temmuz 2024 taşeron ve kamu işçisi maaşları ne kadar oldu? 

Taşeron işçilerin maaşlarına yapılacak zam merak edilip vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Buna gçre, maaş zam oranı için detaylar da araştırılan konular arasında. Temmuz 2024 Taşeron ve kamu işçisi maaşları kaç TL oldu? 2024 Taşeron işçi ilave tediye ikramiyelerine ne kadar zam geldi? 

Temmuz 2024 memur maaşı hesaplama! Memur maaşlarına ne kadar zam gelecek?

Milyonlarca memur ve memur emeklisi Haziran 2024 enflasyon rakamlarını bekliyor. Peki 6 aylık enflasyonun yüzde 25 çıkması ve maaş zamlarının yüzde 19,56 seviyesinde gerçekleşmesi durumunda memur maaşlarına ne kadar zam gelecek? 

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak? 

Pek çok kişi emekli ve memur maaşları ile ilgili araştırmalar yaparken, en düşük maaşlar için de hesaplamalar yapıldı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024...

Emekliye 3 kez zam iddiası! Emekli maaşları için rakam verildi! Uzman isim resmen açıkladı!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği Temmuz  zammıyla ilgili beklenen açıklama SGK Uzmanı Özgür Erdursun’dan geldi. Peki yeni zamlı memur ve emekli maaşları ne kadar olacak?

Memur maaşları bayramdan önce yatar mı? Emekli ve memur Haziran 2024 maaşlarında son dakika! 

'Memur ve emekli maaşları ne zaman yatacak, bayramdan önce yatar mı?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte 2024 haziran ayı SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı maaş tarihleri... 

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Bayramdan önce yatacak maaşlar listesi açıklandı! Emekli,memur, aile destek, evde bakım, 65 yaş aylığı ne zaman yatıyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile beraber, milyonlarca memur, SSK ve Bağ-kur emeklisi, maaşlarının ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Buna göre, bayram öncesi alınacak olan maaşlar, vatandaşların bayram hazırlıklarını tamamlamaları konusunda yardımcı olacaktır.

Emekli maaşları erken yatacak mı? Tarih verildi:  Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? 

Emekli maaşı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili tarihler verildi. Peki emekli maaşları erken yatacak mı? Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar...

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

Nisan 2024 emekli maaş ödeme takvimi belli oldu! Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Milyonlarca emekli maaş ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 maaşları ne zaman yatırılacak? 

Memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? Memurlar şimdi bakın! 

Milyonlarca memurun bayram öncesinde maaş beklentisi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Peki memur maaşları erken mi yatacak? Nisan ayı memur maaşları ne zaman ödenecek? İşte ayrıntılar...

Hükümetten peş peşe emekliye zam açıklaması: Cumhurbaşkanı Yardımcısı tarih verdi! Emekli maaşlarına zam ne zaman?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, emekli maaş zammı ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki emekli maaşlarına zam ne zaman yapılacak? İşte Yılmaz'ın o açıklaması..

Emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? Seçim öncesi işaret edildi, rakam verildi! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamasında emeklilere hak ettikleri parayı vereceklerini söylemesinin ardından, seyyanen zam tartışması yeniden alevlendi. Peki emekli maaşlarına ne kadar seyyanen zam yapılacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun, hem tarih hem rakam verdi. İşte o açıklama...

muhtar maaşları ne kadar 2022 Haberi

muhtar maaşları ne kadar 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Muhtar maaşlarının asgari ücretin altında kalmasına gönlümüz razı olmadı. Yaptığımız değerlendirme sonunda muhtar maaşlarını asgari ücret seviyesine yani 4 bin 250 liraya yükseltme kararı aldık." açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı'ndan Mümin Altaş'ın haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Sergi Salonu'nda gerçekleştirilen 51. Muhtarlar Buluşması'ndaki konuşmada, Adana, Ankara, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çorum, Kastamonu, Kayseri, Konya, Mersin Sakarya, Samsun, Sivas ve Yozgat şehirlerinden gelen muhtarlarla beraber olduklarını dile getirdi. 

Yoğun kar yağışı nedeniyle bazı muhtarların aralarında olamadığına vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlarla geniş katılımlı ilk toplantıyı Ocak 2015'te gerçekleştirdiklerini hatırlattı. 

Ülkedeki bütün muhtarlarla bir araya gelme sözünü tutarak 2019 Mayıs'a kadar 50 ayrı toplantı düzenlediklerini dile getiren Erdoğan, birkaç istisna dışında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ana binasındaki 400 kişilik toplantı salonunda başladıkları...