08 / 05 / 2024

Muhterem Nur nerede yaşıyor

Muhterem Nur nerede yaşıyor

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Nur, ''Ben evsiz barksız değilim. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi'' dedi.

Kağıt Ev dizisi nerede çekiliyor? 

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun  yer aldığı Kağıt Ev dizisinin nerede çekildiği merak konusu oldu. Peki, Kağıt Ev nerede çekiliyor. İşte detaylar...

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Muhterem Nur: Oturduğum ev, saray gibi!

Müslüm Gürses’in hayat arkadaşı Muhterem Nur önemli açıklamalarda bulundu. Hakkında çıkan haberler hakkında konuşan Nur, ''Ben evsiz barksız değilim. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi'' dedi.

Mardin Nur Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Mardin Merkez Nur Mahallesi projesinde 3+1 156 adet konut için kura çekimi bugün saat 14:00 de gerçekleşecek. Peki Mardin Nur Mahallesi TOKİ kura çekilişi nerede?

Muhterem Nur Beylikdüzü'ndeki evine taşındı!

Müslüm Gürses ’le 30 yıl birlikte yaşadığı evinden ayrılıp İstanbul Beylikdüzün ’de yaşamaya başlayan Muhterem Nur’un yeni yaşamı İzzet Yıldızhan ’ın klip çekiminde ortaya çıktı.

Müslüm Baba’nın evinde klip!

İzzet Yıldızhan ‘Bakışların Bir Ok Sanki’ şarkısının klibini merhum sanatçı Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur’un Beylikdüzü’ndeki evinde çekti. Çekimler sırasında Muhterem Nur duygusal anlar yaşadı.

Müslüm Gürses Müzesi açıldı!

Müslüm Gürses Müzesi açıldı. Atatürk Mahallesi'nde yer alan Müzenin açılışı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Gürses'in eşi Muhterem Nur'un katıldığı törenle gerçekleştirildi...

Metropol İstanbul nerede!

Metropol İstanbul nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki en güncel bilgiler Türkiyenin öncü emlak sitesi emlakkulisi.com 'da yer alıyor.

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

İnnovia 4 nerede?

İnnovia 4 nerede, nasıl gidilir, ulaşım ve konumu hakkındaki bütün bilgilere haberimizden öğrenebilirsiniz...

Akıllı bina ne demek? Nur Çubuk açıklıyor!

SkyTurk 360'daki Emlak Kulisi Programına Nur Çubuk konuk oldu

Haluk Bilginer ve Aşkın Nur Yengi, oturdukları evi satıyor!

6 yıllık evlliklerini bitiren Haluk Bilginer ile Aşkın Nur Yengi, birlikte oturdukları evi satışa çıkardı

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor?

Altın Oran Sinpaş GYO nerede yer alıyor sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz. Proje 1+1 / 2+1 / 3+1 / 4,5+1 konut tipleri bulunuyor.

Muhterem Nur nerede yaşıyor Haberi

Muhterem Nur nerede yaşıyor

‘Müslüm’ filminde kullanılan gömlek ve yüzüğü açık arttırmaya çıkaran yapımcısı Mustafa Uslu ile Engelsiz Yaşam Vakfı’na ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan dava açan Muhterem Nur, önemli açıklamalarda bulundu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, hakkında çıkan haberlerle ilgili konuşan Muhterem Nur, şu ifadeleri kullandı:

''Davayı para almadığım için açtığımı söyleyenler var. Ben evsiz barksız değilim. 500 bin liralık eve ihtiyacım mı var. Oturduğum ev bana yetiyor, saray gibi. O evleri mezara da götürmeyeceğim. Benim eşimi kullanıyorlar, ben bunların engellemesini istiyorum. Şehit ailelerine yapılacak yardımlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok. Keşke daha fazla yapılsa, onlar bizim evlatlarımız. Ben hatıralarıma sahip çıkmak istiyorum. Benim para ile ne gibi bir ilgim olabilir, ihtiyacım yok paraya, eve… Nasıl düşünüyorlar bunu hayret ediyorum. İnsanlar hatıralarına, anılarına sahip çıkmak istemez...