18 / 05 / 2024

Müjdat Kadri Atabaş kimdir

Müjdat Kadri Atabaş kimdir

Atabaş Mimarlık kurucularından olan Mimar Müjdat Kadri Atabaş kimdir? Müjdat Kadri Atabaş, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Müjdat Kadri Atabaş 'ın biyografisi...

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Akdeniz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 537 bin 428,22 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Manavgat Adalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon 610 bin 925,59 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gaziemir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 58 milyon 536 bin 432,79 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Karacalar Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 38 milyon 80 bin 745,04 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Küçükçekmece Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 417 milyon 810 bin 131,67 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Manavgat Sahil Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 9 milyon 787 bin 425,19 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Kadri Tarık Özçelik ve Yusuf Kınay ortaklığında kuruldu.

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergüven Global İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Müjdat Cem Ergüven tarafından kuruldu.

Kadri Samsunlu'dan 2 yeni otel açıklaması!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde  İGA’nın CEO’su Kadri Samsunlu'nun yeni yatırım açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

Elazığ Baskil'de başlanan külliye inşaatı durdu: Külliye ortada kaldı!

Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ı şikayet eden Ahmet Kabadayı’nın şehit polis Fethi Sekin için Baskil’de külliye inşa ettirmek için esnaftan binlerce TL topladığı öğrenildi. Külliye ortada kaldı, halk tepkili.

Kan Mühendislik İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kan Mühendislik İnşaat Emlak Danışmanlık Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Kan ve Serkan Kan ortaklığında kuruldu.

Müjdat Kadri Atabaş kimdir Haberi

Müjdat Kadri Atabaş kimdir

Müjdat Kadri Atabaş kimdir?

Mimar Müjdat Kadri Atabaş, 1947 doğumlu. Atabaş, 1970 yılı ODTÜ Mimarlık Fakültesi mezunu.


Atabaş, 1970-1976 yılları arasında projeci mimar olarak Ankara Üniversitesi İnşaat Dairesinde Üniversite Projelerinde çalışmıştır. 


Daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Planlama, Büyük Projeler sorumlusu olarak yöneticilik yapmıştır. Daire Başkanlığı ve Genel Müdürlük görevlerinde bulunmuştur. 


Türkiye Cumhuriyeti Tarihinin en büyük Toplu Konut Projesi olan BATIKENT' in (50.000 konut) Genel Koordinatörü olarak, Kamulaştırma, Planlama, Altyapı, fizibilite Çalışmaları, Örgütlenme Modeli ve Projelendirme eşgüdüm ve yönlendirilmesini gerçekleştirmiştir. KENT-KOOP Kurucu Genel Sekreteri olarak Kooperatifçilik deneyimini yaşamıştır.


1980'den sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde danışmanlık, Çankaya Belediyesi'nde Meclis Üyeliği, İmar Komisyonu Başkanlığı yapmıştır.


1980 den sonra 25 yıllık Şirket Yöneticiliği deneyiminde, önemli bölümü ulusal/uluslar arası Mimarlık Literatüründe yayınlanan projeler gerçekleştirdi.


Toplu Konut, Kültür, Üniversite, Sağlık, Ulaşım ve Yönetim...