28 / 04 / 2024

Mükail Aslan

Mükail Aslan

Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mükail Aslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Altıntaş İş Merkezi, Avcılar'da kuruldu.

2024 bütçesinin aslan payı yazılım ve donanıma!

2024 yılında bütçelerde aslan payı altyapı yenilemelerine, yazılım ve donanıma ayrılacak. Yeni teknolojilere uyum süreci de bütçeleri artıracak. Yönetilen servisler ve bulut bilişimin bütçedeki payı artacak.

Craft Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Craft Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mükail Durmuş tarafından kuruldu.

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

25mkl İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mükail Türkan tarafından kuruldu.

Hüseyin Aslan'dan 8 maddelik kentsel dönüşüm uyarısı!

Ege-Koop Başkanı Hüseyin Aslan son zamanların gündem konusu kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

N Aslan İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Naci Aslan taarfından kuruldu.

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Müzas İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 60 bin TL sermaye bedel ile Müzeyyen Aslan tarafından kuruldu.

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm tercih değil zorunluluktur!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, “Depreme karşı en etkili önlem yeni uydu kentler oluşturmaktır. Covid-19 sürecinde karşılaştığımız sıkıntılarda göz önünde bulundurularak çağdaş dünyanın öngörmüş olduğu en yüksek kentsel standartları Türkiye’ye, kentlerimize getirmeliyiz” diye konuştu.

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçaslan Kentsel Dönüşüm İnşaat ve Tekstil Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli Osman Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Grup Gayrimenkul İnşaat ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aslan ve M.Batuhan Aslan tarafından kuruldu.

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aslan Kardeşler Mimarlık Mühendislik Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Bayrampaşa'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Aslan, Erdal Aslan ve Erol Aslan ortaklığında kuruldu. 

Ali Aslan'dan Bayraklı'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Bayraklı'da kentsel dönüşümün belediyeye olan güvensizlikten dolayı gerçekleşmediğini söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan,  kentsel dönüşüm sorununu çözeceklerini müjdeledi. 

Hüseyin Aslan: Kentsel dönüşüm geleceğe yön verir!

Yerel seçimlerin bölgenin geleceğine yön verdiğini vurgulayan Aslan, “Aynı şekilde kentsel dönüşüm de bir kentin geleceğine yön verir'' diye konuştu. 

Mükail Aslan Haberi

Mükail Aslan

Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mükail Aslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Aslan Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;AMAÇ VE KONU: Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri,...