15 / 05 / 2024

Mülk Gayrimenkul Yatırım

Mülk Gayrimenkul Yatırım

Sinpaş GYO, kiralık gayrimenkullerin üçüncü kişilere kiralanması kira bedellerinin tahsili ve sözleşme uygulaması için Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş. ile "İşletme ve Kira Sözleşmesi" imzalayacak.

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Bund Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta Fuat Şahin ve Ülkü Şahin ortaklığında kuruldu.

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Askent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkerim Say ve İlk Yapı İnşaat Ticaret Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ülküm Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salim Ülkeseven tarafından kuruldu. 

Lk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Lk Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile K.Ibrahım Kurdı ve Lına Al Asaad ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir? Tüm merak edilenler!

İlk olarak 1938 tarihinde İsviçre ve 1959 tarihinde Almanya’da düzenlenen Gayrimenkul Yatırım Fonu son dönemde sıkça konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki Gayrimenkul Yatırım Fonu nedir? İşte tüm merak edilenler...

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Devremülk Hizmetleri Gayrimenkul Yatırım Danış.İnşaat Tur.Paz.San.Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt’ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Baydak, Alaattin Çağlamaz, Kerim Torba, Tamer Eser ve Turgay Demirkaya ortaklığında kuruldu. 

Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'nun ihracı yapıldı!

Omurga Portföy, "Omurga GPYŞ Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Fonu"nun ihracını gerçekleştirdi. Omurga Portföy Genel Müdürü Kösebay: "İlk fonun yatırımını tamamladıktan sonra ikincisini çıkaracağız" dedi.

İBB'nin gayrimenkul yatırım ortaklığına 3.5 milyar liralık sermaye!

Gayrimenkul yatırım şirketi İmar A.Ş’yi, gayrimenkul yatırım ortaklığına çeviren AKP’li İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmen müteahhit oldu. Osmanlı Arşivleri binasının da aralarında bulunduğu 3.5 milyar liralık 12 mülk GYO’ya sermaye yapıldı.

Osmanlı Mülk ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Osmanlı Mülk ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Emir Şen Yönetim Kurulu Başkanlığında 1 milyon TL sermaye ile 10 Aralık'ta Sultanbeyli, Mehmet Akif Mahallesi, Burcu Sokak'ta kuruldu.

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Goldenproject İnşaat Yapı ve Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Salem Sadek Ben Tahia tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Ekim'de Fatih, Gençtürk Caddesi'nde kuruldu

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği!

Altyapı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği 29 Ocak 2009 Perşembe günü ve 27125 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ kapsamında yer alan yasal hükümler...

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Değer Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, İbrahim Çağlar, Ahmet Kalafat, Mehmet Haluk Ündeğer tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Küçük Halkalı Caddesi'nde kuruldu

Mülk Gayrimenkul Yatırım Haberi

Mülk Gayrimenkul Yatırım

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan kiralık gayrimenkullerin üçüncü kişilere kiralanması kira bedellerinin tahsili ve sözleşme uygulaması, kiralık gayrimenkullerinin işletilmesi konusunda Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş.' den hizmet alacak. 


Bu kapsamda Sinpaş GYO, Mülk Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Ticaret A.Ş. ile "İşletme ve Kira Sözleşmesi" imzalayacak. 


Açıklama:

İnşa ettiğimiz sitelerde, çeşitli ölçülerde ticari alanlar, sosyal tesisler, ve zaman zaman da konutlar kiralanmaktadır. Kiralama, kira bedellerinin tahsilatı, kiracıların diğer kiracılar veya maliklerle olan ilişkilerinin yönetilmesi , kiralanan alanların teknik ihtiyaçları, olası aksaklık ve eksikliklerin tespiti, tazmini, kiraladığımız alanların elektrik, gaz, su idareleri ile borç dahil ilişkileri, kiracıların üçüncü şahıslara ika edilebileceği zararların tazmini, boşalan yerlerin yeniden kiralanması kurumsal yapımızın içinde bir departman kurulmasını, yetişmiş elemanların istihdamını, bu suretle kira sözleşmesi...