07 / 05 / 2024

mülk yönetimi verimliliği

mülk yönetimi verimliliği

Mülk yönetimi, her dönem önemli bir kavramdı. Ancak günümüzde önemi daha da arttı. Pandemi etkisiyle küçülen ekonomide, AVM'den konuta kadar mülk yönetiminde verimlilik önem kazandı.

Mısır yönetimi bir kentin yer aldığı dev arsayı Katarlılara satmak için hazırlanıyor!

Büyük bir ekonomik buhran içinde olan ve sürekli ülke topraklarını satmakla gündeme gelen Mısır Yönetimi şimdi de bir kentin kurulu olduğu arsayı satışa çıkardı. 

Yabancılar Kıbrıs'ın tarım arazilerine hücum etti, yüzde 85'i satıldı!

Yerli ve yabancı yatırımcı gayrimenkul için Kıbrıs'a yöneldi. Genellikle İsraillilerin ve Rusların yoğun mülk aldığı Girne'nin Esentepe köyündeki tarım arazilerinin yüzde 85'i satıldı.

Tüm ülkede barajlar alarm veriyor! Bolu'da Gölköy Baraj Gölü'nde su seviyesi yüzde 53'e düştü

Bolu'da kente içme suyu temini ve tarım alanlarının sulanmasında kullanılan Gölköy Baraj Gölü'ndeki su oranı kuraklık nedeni ile azaldı. Yapılan ölçümlerde, Gölköy Baraj Gölü'nde su seviye oranı yüzde 53'e kadar düştü. İşte haberin ayrıntılar...

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi kuruldu!

Paşabey Gayrimenkul Yönetimi Ve İşletmesi Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Atahan Paşabeyoğlu tarafından kuruldu.

Sosyal yardım alanlara kara haber! Evde bakım yardımında yönetmelik değişti!

Evde bakım yardımı yönetmelik değişikliği tartışmalara neden oluyor! Yeni düzenlemelerle birlikte evde bakım yardımı alan vatandaşlar, karşılaştıkları zorluklar ve eleştirilere maruz kalıyor. Detaylar haberimizde! 

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

TOKİ Ordu projesi için düğmeye bastı! Gölköy'e tam 170 yeni konut geliyor!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut müjdesi veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ordu Gölköy projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arte Mülk Yönetimi Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Batuhan Baş, Onur Kaymakbayraktar ve Uzay Keskin ortaklığında kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  Gül Denge tarafından kuruldu.

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgd Mülk Yönetimi Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'e Gül Denge tarafından kuruldu.

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Seba Gölköy geliyor! Seba İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı!

Seba İnşaat, Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesi için düğmeye bastı. Seba Gölköy adıyla yükselecek olan projede 45 adet müstakil villa yer alıyor...

mülk yönetimi verimliliği Haberi

mülk yönetimi verimliliği

Gayrimenkul sektöründe konuttan AVM'ye, hastaneden otellere kadar proje üretmenin yanı sıra mülk yönetimini iyi yapmak da yapılan yatırımın başarılı olmasında büyük önem taşıyor. Bu amaçla Mesa'dan Tahincioğlu'na kadar sektörün önde gelen markaları mülk ve tesis yönetim şirketleri kurarak projelerinin başarısını perçinlemeye çalışıyor. Ekonomist'ten Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre, özellikle pandemi döneminde daralan ekonomi, kaynakların verimli kullanımını gündeme getirirken gayrimenkulde mülk yönetimi konusu da öne çıkmış oldu. Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) de geçtiğimiz haftalarda bu konuya dikkat çekmek üzere 'Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri' başlığı altında webinar düzenledi. GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, ülkemizin kaynaklarını optimum şekilde değerlendirerek israfı önleyecek, teknolojiyi daha yoğun kullanarak gerekli hizmetleri sağlayacak bakış...