25 / 07 / 2024

Mülkiye Gür inşaat

Mülkiye Gür inşaat

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mülkiye Gür, yaptığı işle herkesin ilgisini çekiyor. Mülkiye Gür, eşi Aslan Gür’ün 18 yıl önce mide ameliyatı olduğunu bu nedenle bir süre çalışamadığını belirtti.

İzmir depremi sonrası yıkım uzaydan görüntülendi!

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Merkezi (UHUZAM), merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi olan 6,6 büyüklüğündeki depremin yarattığı yıkımı uydu aracılığıyla uzaydan görüntüledi. 

Sakarya'daki yıkım havadan görüntülendi!

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında dün meydana gelen patlamanın oluşturduğu yıkım havadan görüntülendi.

Elazığ'da yıkılan binaların öncesi ve sonrasının uydu görüntüleri! 

İTÜ Uydu Haberleşme ve Uzaktan Algılama Uygulama Araştırma Merkezi, Elazığ'da yaşanan depremdeki yıkımı, uydudan görüntüledi. Sürsürü ve Muratpaşa mahallelerinin öncesi ve sonrası paylaşıldı...

Bahamalar'da yıkım uydudan görüntülendi!

Dorian kasırgası ABD'den önce Bahamalar'da can kayıplarına neden oldu. Bölgedeki yıkım ise havadan uyduyla görüntülendi.

Marsh Harbour'da kasırganın yarattığı yıkım görüntülendi!

Bahamalar'ın ilk yerleşim birimleri arasında gösterilen Marsh Harbour'da neden olduğu yıkım havadan görüntülendi.

Hamas ile Katar İmar Komitesi yardım projelerini görüştü!

Hamas Hareketi Gazze sorumlusu Yahya Sinvar, Katar Gazze'yi Yeniden İmar Komitesi Başkanı Muhammed el-İmadi ile Gazze'ye yardım projelerini görüştüler. 

İnşaat sektörünün sorunları Mardin'de görüşüldü!

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin şubesi tarafından kentte inşaat sektöründeki güncel sorunlar ve çözüm önerileri görüşüldü...

AKM'de yıkım havadan görüntülendi!

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) yıkım hızla devam ediyor. Yıkım çalışmaları havadan görüntülendi...

Misal İstanbul 16 Kasım'da görücüye çıkıyor! Yeni proje!

Misal İstanbul projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçiriliyor. Dönüşüm projesi olarak yükselen proje 16 Kasım 2017 Perşembe günü görücüye çıkacak. 

Atakule AVM dava duruşması 23 Kasım'da görülecek!

Atakule AVM'nin eski müellifi tarafından Atakule GYO aleyhine açılan davanın dünkü duruşması yapıldı. Davaya yeni bir bilirkişi atandı ve o nedenle yeni dava duruşması 23 Kasım'da görülecek.

Akiş GYO davası 9 Kasım'da görülecek!

Akiş GYO davasının bir sonraki duruşması 9 Kasım 2017 günü saat 13:45'te görülecek.

Gazprom yarın Türk yetkililerle Türk Akımı projesini görüşecek!

Gazprom'dan yapılan açıklamada, yarın Türk yetkililerle Türk Akımı doğalgaz boru hattı projesinin nasıl canlandırılabileceğinin konuşulacağı bir görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vladimir Putin Türk Akımı'nı görüştü!

Erdoğan-Putin görüşmesini yakından takip eden Azerbaycan basınında Erdoğan'ın Türkiye-Azerbaycan-Rusya üçlü formatının oluşturulmasına yönelik ifadelerine dikkat çekildi. Bu görüşme kapsamında Ukrayna basını Türk Akımı projesini ön plana çıkarttı.

Mülkiye Gür inşaat Haberi

Mülkiye Gür inşaat

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mülkiye Gür, yaptığı işle herkesin ilgisini çekiyor.


6 çocuk annesi Gür, eşiyle birlikte inşaatta harç karıyor, sıva yapıyor. Eşi Aslan Gür’ün 18 yıl önce mide ameliyatı olduğunu bu nedenle bir süre çalışamadığını belirten Mülkiye Gür, “Onun yerine inşaatlarda çalışmaya başladım. O günden itibaren de bu işi bırakmadım. Eşim iyileşince de birlikte inşaatlarda çalışmayı sürdürdük”...