26 / 07 / 2024

Multi Turkey ile Qubicon ortaklığındaki AVM ciroları 5 milyar TL

Multi Turkey ile Qubicon ortaklığındaki AVM ciroları 5 milyar TL

Multi Corporation, perakende gayrimenkul yatırımı ve yöneticiliği alanlarında faaliyet göstermekte olan Multi Turkey ile Qubicon'un, Türkiye pazarındaki en büyük oyunculardan birini oluşturacak şekilde güçlerini birleştirdiğini duyurdu.

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Management Turkey Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile E. Marfuerıt Schoonbrood, Steven Jacob Poelman ve Ertuğrul Acar ortaklığında kuruldu.

Turkey Property Beys Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Property Beys Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sherzod Karımov tarafından kuruldu.

Turkey Connection Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Connection Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Rafıa tarafından kuruldu.

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkey Gayrimenkul Yatırım Belgelendirme Eğitim Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öztürk, Mustafa Kara ve sema Kara ortaklığında kuruldu.

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Westfalen Turkey Refrakter Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Aktaş tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

Desıgner Turkey İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgner Turkey İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alaattin Kılıç, Kajin Bulut ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prime Property Turkey Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 120 bin TL sermaye bedeli ile Justın Thomas Mays, Omran Alakkad ve Peter Tahhan ortaklığında kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamed Kukar ve H.Shangarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Fast Frontıer Turkey İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fast Frontıer Turkey İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Tarıq Ghazı Al Tawbah tarafından kuruldu.

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Edgnex Turkey Gayrimenkul Bilişim Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Prestıge Turkey Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Habıb Alı Mohamad Kukar ve H.Shankarrao Wadkar ortaklığında kuruldu.

Multi Turkey ile Qubicon ortaklığındaki AVM ciroları 5 milyar TL Haberi

Multi Turkey ile Qubicon ortaklığındaki AVM ciroları 5 milyar TL

Kemal Kaya yönetim kurulu başkanı olurken Patrick van Dooyevveert, Steven Poelmanve Hulusi Belgü Multi Turkey İcra Kurulu Üyeleri olarak atandı. Multi-Qubicon ortak ticari faaliyeti, 1 milyon metrekarenin üzerinde bir hacim ile ifade edilen, 14 aktif ve 3 tane geliştirme aşamasında alışveriş merkezinin sahibi ve yöneticisi. Aktif alışveriş merkezlerinin yıllık ziyaretçi sayısı 160 milyonu bulurken, yıllık toplam ciroları da 5 milyar TL seviyesinde gerçekleşiyor. Şirketin AVM'leri arasında Forum İstanbul ve Marmara Forum da bulunuyor. Multi Corporation İcra Kurulu Başkanı Jaap Bloklıuis, "Türkiye pazarındaki en büyük alışveriş merkezi yönetim ve geliştirme şirketini yaratmış olmaktan memnunluk duyuyoruz"...