10 / 05 / 2024

multi yatırım

multi yatırım

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Anadolu şehirlerine 300 milyonluk yatırım yapacak!

Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi Anadolu'da 300 milyonluk yatırım yapacak!

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye’de Adana, Elazığ ve Diyarbakır’a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Avrupa’da şirket alarak büyüyen Multi, Anadolu’da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi, Anadolu şehirlerine 300 milyon TL yatırım yapacak!

Forum markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi yatırımı yapan Multi, Türkiye'de Adana, Elazığ ve Diyarbakır'a 300 milyon tutarında yatırım yapmak için kolları sıvadı. Multi, Anadolu'da yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

Multi Devolepment 2012'de 6 AVM yatırımı hedefliyor!

2012 yılının perakende sektörü için iyi bir yıl olacağını söyleyen Multi Development CEOsu Hulusi Belgü, Önümüzdeki yıl 6 AVM yatırımı planlıyoruz" diye konuştu

multi yatırım Haberi

multi yatırım

Forum Alışveriş Merkezleri’nin yatırımcısı olarak bilinen Multi Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi Hulusi Belgü, ABD’li fon tarafından satın alan şirketin agresif büyüme için düğmeye bastığını söyledi. Alışveriş merkezi yatırımları için İstanbul’un yeterince doyduğunu ifade eden Belgü, bundan sonraki yatırımların daha çok Anadolu’ya kayacağını belirtti. Krizdeki  Avrupa’da satın almalarla büyüyen ve Türkiye’de ‘Forum’ markasıyla 12 ilde 14 alışveriş merkezi bulunan Multi, Adana, Elazığ ve Diyarbakır’da toplam 300 milyon lira tutarında yatırım yapacak. Yatırımlar iki yılda tamamlanacak.


- Avrupa’nın ve Türkiye’nin AVM alanında en büyük yatırımcısı Multi Corporation’ın Türkiye ayağını yönetiyorsunuz. Neler yapıyorsunuz anlatır mısınız?


Multi Corporation, 13 Avrupa ülkesinde gerçekleştirdiği 200’ü aşkın gayrimenkul projesi ve yönettiği 56 alışveriş merkeziyle Avrupa’nın bir numaralı perakende devi konumunda. Multi Corporation’ın yüzde 100 Türkiye iştiraki olan Multi...