23 / 05 / 2024

Multikent Gayrimenkul Skyport Towerda açılıyor

Multikent Gayrimenkul Skyport Towerda açılıyor

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.

Multikent'in ilk şubesi Beylikdüzü'nde faaliyete başladı!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent’in ilk şubesi İstanbul – Beylikdüzü’nde faaliyete başladı.

Multikent açılışına özel brunch düzenleniyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri'nin açılışına özel 10 Şubat 2015 Saat 10.30’da Europark Otelde Brunch düzenleniyor. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal'da katılacak.

Multikent Gayrimenkul Skyport Tower’da açılıyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Reva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Reva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Boz, Serhad Kıllı, Yusuf Boz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Haziran'da Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Skyport Residence'ta kuruldu.

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Eva Gayrimenkul lisanslı şirketler arasına girdi

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş., 23 Mart 2009 tarihi itibarı ile  Sermaye Piyasası Kurulu'nun Lisanslı Değerleme Şirketleri listesine alındı

Vakıflar, Malatya'da 13 gayrimenkul satacak

Vakıflar, Malatya'nın Merkez, Darende ve Arapgir ilçelerinde bulunan toplam 13 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alması kolaylaşacak

Yabancı şirketlerin gayrimenkul alımında formalitelerin azaltılması ve sürecin kolaylaştırılmasına yönelik çalışma başlatıldı.

Multikent Gayrimenkul Skyport Towerda açılıyor Haberi

Multikent Gayrimenkul Skyport Towerda açılıyor

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, Türkiye ve Dünya çapında gerçekleştireceği gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor. 


Multikent, Türkiye ve yurtdışı gayrimenkul sektöründe, yenilikçi bakış açısıyla, sektörün eksikliklerini tamamlayarak ve değer kazandırarak yerini almaya hazırlanıyor. Profesyonel ekibiyle; gayrimenkul aracılık hizmetleri, proje satış ve pazarlama hizmetleriyle güçlü bir başlangıç yapacak. Sektöre hız, çözüm ve değer kazandırmak üzere yola çıkan Multikent, 2015 yılı içerisinde, Türkiye genelinde onlarca merkeze ulaşmayı hedefliyor. Bir ilki gerçekleştirerek yurtiçi gayrimenkul pazarını yurtdışı pazarıyla da buluşturmayı hedefleyen Multikent, yatırımcı ve müşterilerine; konut, arsa, ticari birimler, arazi, tarla gibi pek çok gayrimenkul ürünüyle, “Multi Güven, Multi Seçenek, Multi Kazanç” sloganıyla üst düzeyde bir...