01 / 05 / 2024

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent’in ilk şubesi İstanbul – Beylikdüzü’nde faaliyete başladı.

Sunum Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Sunum Investment Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Deger ve Nurettin Ümit Beyret ortaklığında kuruldu.

GABORAS, dünya gayrimenkul piyasasına yeni bir model sunacak!

Türkiye Varlık Fonu yöneticilerine, MÜSİAD tarafından kurulan Gayrimenkul Kıymetler Borsası AŞ hakkında bilgi verilerek, borsanın hedefleri hakkında sunum yapıldı...

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

Multikent satış ofislerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya düzenleniyor!

Ulak Grup bünyesinde, Gayrimenkul aracılık hizmetlerinde satış sonrası hizmetleri ile bir devrim yapan Multikent, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününden başlayarak tüm hafta boyunca satış ofislerinde hanımlara özel sürprizler sunuyor.

Multikent'in ilk şubesi Beylikdüzü'nde faaliyete başladı!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, gayrimenkul sektöründe fark yaratan iş modeliyle yerini aldı. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent’in ilk şubesi İstanbul – Beylikdüzü’nde faaliyete başladı.

Multikent açılışına özel brunch düzenleniyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri'nin açılışına özel 10 Şubat 2015 Saat 10.30’da Europark Otelde Brunch düzenleniyor. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ulaş Akbal'da katılacak.

Multikent Gayrimenkul Skyport Tower’da açılıyor!

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri, 9 Şubat 2015 Pazartesi günü, gayrimenkul sektörüne merhaba diyor. Ulak Grup bünyesinde bulunan Multikent, gayrimenkul hizmetiyle, ilk mağazasını Beylikdüzü Skyport Tower’da açmaya hazırlanıyor.

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Multikent Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi, Ulaş Akbal tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım 2014 tarihinde Papatya Residence 2 Esenyurt'ta kuruldu.

Gayrimenkul yatırımlarında Türkiyenin konumu!

Gazi Erçel, Habertürk Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Gayrimenkul yatırımlarında Türkiyenin konumu" başlıklı yazıyı kaleme aldı. GYODER tarafından bu hafta düzenlenen toplantıda Dr. Can Fuat Gürlesel bir sunum yaptı... 

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri Haberi

Multikent Gayrimenkul Sunum ve Satış Merkezleri

Yenilikleriyle fark yaratmak için yola çıkan Multikent, 30.000’in üzerinde gayrimenkulün satışını gerçekleştiren profesyonel ekibiyle; yurtiçi ve yurtdışında, konut, arsa, ticari gayrimenkuller, arazi ve tarla gibi pek çok gayrimenkul ürünüyle aracılık hizmeti vermektedir. Bunun yanı sıra; proje satış ve pazarlama hizmetleriyle de, inşaat projelerinin profesyonel biçimde, kısa sürede ve yüksek karlılık oranlarıyla, satış ve pazarlama organizasyonunu üstlenmektedir. 


Yurtdışına da Kolaylıkla Gayrimenkul Satışı Yapılabilecek!

UPN ve Glorest gibi Gayrimenkul Sektörü’nün önemli şirketlerini de bünyesinde bulunduran ve yurtdışında çok güçlü bir satış ağına sahip olan Ulak Grup; Multikent ile de Türkiye’de daha önce uygulanmayan bir stratejiyle, gayrimenkul hizmeti sunmaktadır. Yurtiçi gayrimenkulleri, yurtdışı müşterisiyle de buluşturan ve gayrimenkullere değer kazandıran iş modeliyle, şimdiden Türkiye’de yeni bir sisteme öncülük edecek gibi görünüyor.


Bu Sistem Nasıl Çalışıyor?

Gayrimenkul sahipleri,...