29 / 04 / 2024

mumbai de çöken bina

mumbai de çöken bina

Hindistan'ın ticari başkenti kabul edilen Mumbai'de 5 katlı binanın çökmesi sonucu ölenlerin sayısının 8'e yükseldiği bildirildi. Yetkililer, henüz belirlenemeyen bir nedenden yerel saatle 06.00'da çöken binadan 32 kişinin kurtarıldığını açıkladı...

Mardin'de çöken kaçak yapının sahibi tutuklandı!

 Mardin'in merkez Artuklu ilçesinde çökmesi sonucu bir işçinin hayatını kaybettiği  inşaat halindeki yapının sahibi tutuklandı.

Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı bina yıkıldı!

Geçtiğimiz günlerde ABD'nin Florida eyaletine bağlı Miami'de bir kısmı çöken 13 katlı binanın tamamı kontrollü bir şekilde yıkıldı. 

İzmir'de çöken Emrah Apartmanı'nın müteahhidinin oğluna takipsizlik kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen ve büyük yıkıma sebep olan 6.6 şiddetindeki depremde 32 kişinin yaşamını yitirdiği Emrah Apartmanı’nın müteahhidi Hayati Uzun’un oğlu Murat Bora Uzun hakkında, kovuşturmaya yer olmadığına ilişkin karar alındı. 

TOKİ Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut inşa edecek! 

Dar gelirli aileleri düşük peşinat bede taksitlerle ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzurum Palandöken'de 50 yeni konut hayata geçirecek.

Erzurum Palandöken'de 9.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Palandöken İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken'de yer alan 4 adet arsayı 9 milyon 346 bin 392 TL bedelle satışa çıkardı.

Halk GYO Palandöken arsaları revize değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde bulunan ve tapuda 12476 ada 5-6-7-8-9 parsel olmak üzere toplam 5 parsel olarak kayıtlı bulunan Erzurum Palandöken merkezli arsalar, imar uygulaması sonrası 7 adet parsel olarak tescillendi. Arsaların revize değerleme raporu yayınlandı. 

Kağıthane'de çöken istinat duvarı yeniden inşa ediliyor!

Kağıthane Belediyesi, geçtiğimiz günlerde kar yağışı nedeniyle çöken istinat duvarını yeniden inşa ediyor. 

Erzurum Palandöken'de kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Erzurum Palandöken'de bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Halk GYO Palandöken arsalarının 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Erzurum merkezli 12476 ada kayıtlı "Palandöken Arsalar"a ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO'nun Palandöken'deki arsalarının yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum Palandöken merkezli arsalara ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Çin'de çöken karantina otelinde ölü sayısı 29'a yükseldi!

Çin’deki Şincia (Xinjia) Express Hotel'in enkazı altındaki 71 kişiden sonuncusunun cansız bedeni de bugün çıkarıldı.

Çin’de çöken karantina otelinde 4 kişi hayatını kaybetti!

Çin'de çöken, koronavirüs hastalarının karantinada bulunduğu otelde 4 kişinin hayatını kaybettiği, 42 kişinin de göçük altından çıkartıldığı, 5 kişinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Bahçelievler'de çöken binanın fotoğrafları ortaya çıktı!

Bahçelievler'de boşaltılan 7 katlı binanın çökmeden bir gün önce çekilen kolon ve kirişlerinin fotoğrafları ortaya çıktı.

mumbai de çöken bina Haberi

mumbai de çöken bina


Hindistan'ın ticari başkenti kabul edilen Mumbai'de 5 katlı binanın çökmesi sonucu ölenlerin sayısının 8'e yükseldiği bildirildi. 


Yetkililer, henüz belirlenemeyen bir nedenden yerel saatle 06.00'da çöken binadan 32 kişinin kurtarıldığını açıkladı. 


Enkaz altında kalan onlarca kişinin bulunması için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.  


Arama kurtarma ekipleri, kazadan 12 saat sonra enkaz altından küçük bir kız çocuğunu canlı çıkardı. Küçük kızın kurtarılması, enkaz başında yakınlarından gelecek haberi bekleyen yüzlerce kişi tarafından sevinçle karşılandı. 


Brihanmumbai Belediyesine ait binadaki 22 dairede belediye işçileri ile ailelerinin yaşadığı öğrenildi. 


Apartman, Mumbai'de son 6 ay içinde çöken üçüncü bina oldu. Nisan ayında yasa dışı yollardan inşa edilen bir apartmanın çökmesi sonucu 72 kişi can vermiş, haziranda çöken üç katlı bir binada ise 5'i çocuk 10 kişi...