05 / 05 / 2024

Müminoğlu İnşaat Emlak

Müminoğlu İnşaat Emlak

Müminoğlu İnşaat Emlak Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Müminoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Küçükçekmece, Atatürk Mahallesi, İkitelli Caddesi'nde kuruldu.

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tok Müteahhitlik Hafriyat İnşaat Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerife Şahin tarafından kuruldu.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Şanverdi tarafından kuruldu.

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Şanverdi Zemin Mühendislik Proje Ve Yapı İnşaat Emlak Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Berkoç Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ileYaşar Erkoç tarafından kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akasya Otomotiv Emlak Müşavirliği İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdollah Hashparast ve Masoumeh Ghopodoosınezhad ortaklığında kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Müminoğlu İnşaat Emlak Haberi

Müminoğlu İnşaat Emlak

Müminoğlu İnşaat Emlak Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Müminoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 



Müminoğlu İnşaat Emlak Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat Alanında; a.)İnşaat malzemeleri taş, kum, tuğla, mermer, alçı, kireç, çimento, demir, saç, profil, ağaç, kereste, sunta formika, karo cam, hırdavat,nalburiye, boya ve inşaat malzemeleri ithalat, ihracat ve yurt içi satışını yapmak. b.)Her türlü ikamet amaçlı veya ikamet amaçlı olmayan gayrimenkuller inşaa etmek, turizm tesisleri işletmeciliği otel, motel,camping, apart otel, pansiyon, tatil sitesi ve tatil köyü inşaatları yapmak,işletmek veya kiraya vermek, kiralamak, almak, satmak, lokanta, restaurant işletmeciliği yapmak, hazır binalar satın almak, inşa etmek, satmak veya bu hususta gerekli teftişleri yapmak, yaptırmak. c.)Açık ve kapalı alanlarda kafeterya, lokanta bar,...