04 / 05 / 2024

Münir Önol öldü mü

Münir Önol öldü mü

Türk- Fransız Müdendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Münir Önol vefat etti. Türk- Fransız Müdendisleri Derneği, Önol'ın vefatı üzerine taziye ilanı yayınlattı.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı

Haziran 2023 aile destek yardımı yatırıldı mı, ne zaman yatırılacak? Aile destek ödemeleri Haziran 2023 sorgulama ekranı...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! SED yardım ödemeleri yapıldı mı? Mart 2023 SED yattı mı?

"Mart 2023 SED hibeleri ne zaman ödenecek?" Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak için aylık olarak SED yardımı yapıldığını açıkladı. Peki Mart 2023 SED yardım ödemeleri ne zaman yapılacak? SED Yardım ödemesi yapıldı mı?

Gümüş dibe çakıldı! 20 doların altında...

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı gittikçe devam ediyor. Gümüş dibe çakıldı. Ons fiyatı 20 doların altına düştü. Gümüşte son dakika...

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Atlas Sineması ve İstanbul Müzesi açıldı! 

Kültür Bakanlığı tarafından iki yıldır restore edilen Tarihi Atlas Sineması yeniden sanatseverlerle buluşuyor. Tarihi sinema önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı.

Münir Karaloğlu'ndan Kırklar Dağı'nın imara açılmasına tepki!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, türkülere konu olan Kırklar Dağı'nda 9 yıl önce yapımına başlanan, sonrasında mahkeme kararıyla yıkılan konutlar için imar izni veren, dönemin belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinden hesap soracağını dile getirdi. 

Ümraniye Elmalıkent Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı!

Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşüm anlamında attığı önemli adımlardan biri olan Elmalıkent Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm ofisi açıldı.

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

Malatya'da evi hasar gören veya yıkılanlara nakdi yardım ödemesi yapıldı!

Malatya Valiliği tarafından depremde evi ağır hasar alan veya yıkılan ev sahiplerine 11 bin lira, kiracılara ise 5 bin lira acil yardım ödemesi yapıldığı açıklandı.

Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı!

İzmir'de, bir süredir devam ettiği Kuzey Ege Otoyolu'nun 91 kilometrelik bölümü hizmete açıldı.

İshak Paşa Hamamı yeniden satışa çıkarıldı!

1940'lı yıllarda İshak Paşa Hamamı'nı satın alan Abdullah Münir Akyıldız’ın torunları bugün hamamı yeniden satışa çıkardı.

Münir Önol öldü mü Haberi

Münir Önol öldü mü

Türk- Fransız Müdendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Münir Önol vefat etti. Münir Önol'ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Fatih Camii'nden kaldırılmıştır. Türk- Fransız Müdendisleri Derneği taziye ilanı yayınlattı. 



Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...