29 / 04 / 2024

Münir Tanyer dönüşüm

Münir Tanyer dönüşüm

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Münir Karaloğlu'ndan kentsel dönüşüm çağrısı! 

Afet Riski Azaltma ve Deprem İstişare Toplantısı’nda afet ve deprem tecrübelerini paylaşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, "Eğer vatandaşın riskli bölgede konutu varsa ve bunun kentsel dönüşümde dönüştürülmesi gerekiyorsa vatandaşın şunun hesabını yapması lazım; 'Benim yine bir konutum olsun ama yaş

İzmir'de ada bazlı dönüşüm olmalı!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İstanbul-İzmir otoyolunun açılmasıyla birlikte bu talebin daha da artacağını dile getirdi. İzmir’in birçok avantajı olduğunu söyledi. 

Münir Tanyer: Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Münir Tanyer, 2017 yılına dair görüşlerini belirtti. Tanyer, ''Ekonominin lokomotifi inşaat sektörü olacak'' dedi.

Münir Tanyer: Ev almak isteyen beklemesin!

İnşaat sektöründe artan maliyetlerin yılbaşından sonra konut fiyatlarına da yansıyacağını belirten Münir Tanyer, konut sahibi olmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini dile getirdi

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm sürecek!

Orta ölçekli konutta uzmanlaştıklarını dile getiren Münir Tanyer, kentsel dönüşüm projeleri başta olmak üzere uygun arsa buldukları takdirde İzmir'in her yerinde çalışabileceklerini söylüyor.

Münir Karaloğlu'ndan Bursa'daki dönüşümün durdurulmasına eleştiri!

Yerel mahkemenin 0,50 emsal imar artışını içeren kentsel dönüşümü durdurmasıyla ilgili ilk kez konuşan Karaloğlu: "Yürürlükteki imarla kentsel dönüşümü 150 yılda bitiremeyiz." dedi.

Münir Tanyer: İzmir'deki ev stoğu yetersiz!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirterek, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" dedi.

Münir Tanyer: İzmir'de konut açığı sürüyor!

İzmir'de konut satışı alanında talebin yüksek olduğunu belirten Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, "Mevcut konut stoğu yeterli değil, İzmir'de konut açığı sürüyor" dedi.

Bursa'da kentsel dönüşüm çok önemli!

Vali Münir Karaloğlu, kentsel dönüşümün mutlaka yapılması gerektiğini işaret ederek, ülkemizin deprem kuşağında olduğunu ve nüfusun yüzde 92'sinin deprem kuşağında yaşadığını ifade etti.

Münir Tanyer: Yatırımcının önünü açın!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Tanyer, İzmir'in dünyanın gözbebeği konumunda olduğunu belirterek, kentsel dönüşüm, kdv düzenlemesi ve iş güvenliğine ilişkin uzun zamandır bekleyen uygulamaların acil olarak yaşama geçirilmesi gerektiğini söyledi..

Münir Tanyer: Yaşanabilir bir kent için önce işbirliği gerek!

Kente marka yaşam alanları kazandıran Tanyer İnşaat 'ın Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, yaşanabilir bir kent için tüm kurumların aynı amaç için çalışması gerektiğini söyledi.

Münir Tanyer: İzmir'de kentsel dönüşüm diğer illere göre daha önemli!

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi.

Münir Tanyer dönüşüm Haberi

Münir Tanyer dönüşüm

Tanyer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, İzmir'de gerek yeni arsa üretilememesi, gerekse mevcut bina stoğunun yaşlı olmasından ötürü kentsel dönüşüm konusunun diğer illere göre daha önemli olduğunu dile getirdi. Binlerce yıllık köklü bir geçmişe sahip olan İzmir'in "Atalarımızdan miras değil, torunlarımıza emanet" olduğunu dile getiren Tanyer, "Yaşanabilir bir kent için tüm kurum ve kuruluşlar aynı amaç için çalışmalı" dedi.


Müteahhitlerin rolü 

İzmir'in mevcut şehir yapısının, yüzünü batıya dönmüş ve Akdeniz yıldızı olmaya aday bir kente yakışmadığını dile getiren Tanyer, ilçe belediye başkanlarının bölgesini ada bazında planlaması gerektiğini belirtti. İzmirli müteahhitlerin, kentsel dönüşümde büyük rol oynamasının şart olduğunu belirten Tanyer, "Kentsel dönüşüm yalnızca devlet eliyle yapılacak bir uygulama olamaz. İnşaatlar, mutlaka bölgenin ihtiyacına doğru cevap verecek planlamalarla yapılmalı. Bu konuda İzmirli...