02 / 05 / 2024

Munzur kamulaştırma kararı

Munzur kamulaştırma kararı

Dersim’de doğa harikası Munzur Vadisi Milli Parkı’na yapılmak istenen üç adet HES için ‘acele kamulaştırma’ kararı alındı.

Zonguldak'ta acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak ili sınırları içerisinde bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da acele kamulaştırma kararı!

Antalya'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara için acele kamulaştırma kararı!

Ankara'da bulunan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kilis'te acele kamulaştırma kararı!

Kilis'te yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale Çan'da acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale Çan'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çanakkale'de acele kamulaştırma kararı!

Çanakkale'de yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum Mecitözü'nde acele kamulaştırma kararı!

Çorum Mecitözü'nde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum için acele kamulaştırma kararı!

Çorum'da yer alan bazı taşınmazlar için Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adana'da acele kamulaştırma kararı!

Adana Yumurtalık'da yer alan bazı taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağırım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kastamonu için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu'da yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İstanbul'da acele kamulaştırma kararı!

İstanbul'da yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Munzur kamulaştırma kararı Haberi

Munzur kamulaştırma kararı

Dersim’in doğa harikası Munzur Vadisi Millî Parkı’na yapılması planlanan üç HES inşaatı için acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yer alan bilgiye göre HES santrallarının yapımı amacıyla belirlenen yer ile ada ve parsellerin Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararının Bakanlar Kurulu tarafından karar altına alındığı ifade edildi.


Munzur Vadisi Milli Parkı’nda inşa edilmesi halinde büyük bir yıkıma neden olacak Konaktepe Barajı, Konaktepe HES-1 ve Konaktepe HES-2’nin yapımı 2011 yılında Danıştay’ın verdiği durdurma kararına rağmen devam etti.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Munzur Vadisi Milli Parkı sınırları içerisinde inşa edilmesi planlanan üç HES projesini geçen yıl şubat ayında onayladı.


Munzur Vadisi Millî Parkı, Dersim-Ovacık arasında uzanan Munzur Vadisi’nde, 42 bin hektarlık bir alan 1971 yılında Milli Park...