18 / 05 / 2024

Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan projesi

Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan projesi

Tunceli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü heyetiyle bir araya gelerek, ‘Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan’ proje tanım toplantısı gerçekleştirdi. Kentin gelecek 40 yılını belirleyecek çağdaş, kriterlere dikkat eden bir imar planı kazandırmayı hedefledikleri belirtildi.

Bingöl Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı ihalesi 9 Nisan'da!

Genç Belediyesi, Genç İlçesi, Kültür Mahallesi Murat Nehri mevkiide Genç Murat Kültür ve Sosyal Yaşam Parkı projesini 9 Nisan'da ihale ediyor..

Munzur’a acele kamulaştırma kararı!

Dersim’de doğa harikası Munzur Vadisi Milli Parkı’na yapılmak istenen üç adet HES için ‘acele kamulaştırma’ kararı alındı.

Adana 15 Temmuz Parkı tasarım ödülleri sahiplerini buldu!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, merkez Yüreğir İlçesi Seyhan Nehri kıyısında yapımını planladıkları 15 Temmuz Demokrasi Parkı ve Sanat Galerisi için açılan mimarı proje yarışmasında dereceye gelen genç mimarları ödüllendirdi.

Adana Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi tamamlanıyor!

İnşaatı devam eden Arif Nihat Asya Bayrak Parkı ve Müzesi’nde 70 metrelik direğin montajı tamamlandı, 96 metrekarelik Türk Bayrağı, Seyhan Nehri ve Sabancı Merkez Camii ile bütünleşti.

Tunceli'ne çağdaş imar planı!

Tunceli Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, DSİ Bölge Müdürlüğü heyetiyle bir araya gelerek, ‘Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan’ proje tanım toplantısı gerçekleştirdi. Kentin gelecek 40 yılını belirleyecek çağdaş, kriterlere dikkat eden bir imar planı kazandırmayı hedefledikleri belirtildi.

Adana Seyhan'daki 5 bin dönümlük parkın imar riski!

Adana’da fuzuli caddesi ile Seyhan nehri arasındaki 5 bin dönümlük alanda yapılan Adana’nın en büyük parkının işgal ve imar uygulamaları riski ile karşı karşıya olduğu bildirildi.

Bismil Vedat Aydın Parkı açılıyor!

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Belediyesi, Halil İbrahim Oruç Parkı'ndan sonra şimdi de Vedat Aydın Parkı'nı açmaya hazırlanıyor. Dicle Nehri'ne yakın bir mevkide açılacak olan park için çalışmalar devam ediyor...

Zeki Toçoğlu: Sakarya Park projesi şehir ile nehri buluşturacak!

Sakarya Park tamamlanıyor. Başkan Toçoğlu, “Sakarya Park, şehir ile nehri buluşturacak, hemşerilerimizin hoşça vakit geçirebileceği eşsiz bir mekân olacak. İnşallah kısa süre içerisinde kullanıma sunacağız” dedi.

Sakarya Park'ta sona doğru!

Sakarya Nehri kıyısında başlatılan Sakarya Park projesi hızla yükseliyor. D-100 Karayolu ile Sakarya Köprüsü arasındaki alanda inşa edilen, bölgeye hayat verecek dev projenin ilk etabı kısa süre içerinde tamamlanacak...

Sakarya Park projesinin ilk etabı yılbaşına kadar tamamlanacak!

Başkan Toçoğlu, rüya proje Sakarya Park ile ilgili olarak, “İnşallah, şehrimizi Sakarya nehri ile buluşturacak rüya projenin birinci etabını yılbaşına yetiştireceğiz. 2014 yılından itibaren Sakarya Park, hemşerilerimizin buluşma yeri olacak” dedi.

Gola Çetu Parkı yıkılmayacak!

Tunceli girişinde Munzur ile Pülümür Çayları’nın birleştiği noktada bulunan, Gola Çetu Parkı ve içerisindeki ziyaret yeri yıkılmayacak...

Sakarya Park'ın ihalesi Mart'ta gerçekleşecek!

Zeki Toçoğlu, şehri nehirle bütünleştirecek olan Sakarya Park’ın ihalesinin Mart ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. Başkan Toçoğlu, “Son meclis toplantısında kredisi için yetki aldığımız Sakarya Nehri Rekreasyonu’nun ihalesine 15 Mart’ta çıkıyoruz” de

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan projesi Haberi

Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan projesi

DSİ Elazığ 9. Bölge Müdür Yardımcısı Sait Peker ve beraberindekiler belediyeyi ziyaret ederek, kentin gelecek 40 yılını belirleyecek çağdaş, ekolojik kriterlere dikkat eden bir imar planı kazandırma çalışmaları kapsamında ‘Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan’ proje tanıtım toplantısı yapıldı. Belediye toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Belediye Eşbaşkan Yardımcımız İbrahim Kasun, DSİ Elazığ 9 Bölge Müdür Yardımcısı Sait Peker ve heyeti, İmar ve Şehircilik Müdürü Mahmut Nizam Özlütaş ve teknik ekibi katıldı.


Belediye tarafından hazırlanan proje sinevizyon şeklinde katılımcılara sunularak, ‘Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan’ projesi hakkında tartışmalar yürütüldü.  Belediye Eşbaşkan Yardımcımız İbrahim Kasun, Projenin hazırlıklarının tamamlandığını ve gerekli incelemelerin ardından DSİ Genel Müdürlüğe gönderilmesi ve DSİ Müdürlüğünün onayından sonra gerekli ihale işlemlerinin yapılacağını belirtti.


‘Munzur Nehri Park ve Yeşil Alan’ projesi...