16 / 05 / 2024

Murad Zarka

Murad Zarka

Elfatih Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Shaher Zarka, Murad Zarka, Basel Zarka ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Esenyurt, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde kuruldu.

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gale Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Şişli'de 42 milyon TL sermaye bedeli ile Nurhan Gazeryan, Maksut Gazeryan ve Murad Gazeryan ortaklığında kuruldu.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Anadolu Tr Danışmanlık Limited Şirketi Avcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murad Osmanoğlu tarafından kuruldu.

Emekli zammı belli oluyor! Emekliler o tarihte muradına erecek! 2023 emekli zammında son dakika gelişmesi

2023 Temmuz emekli zammı içi geri sayım başladı. Emekli zammı belli oluyor! Emekliler o tarihte muradına erecek! 2023 Emekli zammında son dakika gelişmesi...

Emeklilere 9500 TL ödeme! Tüm emekliler bundan yararlanabilecek!

Emeklilerin yüzünü güldürecek olan açıklama nihayet geldi. Bu haberle emekliler muradına erecek. Emeklilere 9500 TL ödeme yapılacak. Peki bu ödemeden tüm emekliler mi faydalanacak?

EYT’liler muradına erdi! Şimdi sırada 'Kademeli Emeklilik' için ‘2000’lere Adalet’ hareketi başladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi çok sayıda çalışanı mutlu ederken, sadece bir gün veya 1-2 yıl farkla emekliliği kaçıranlar için bu durumdan şikayetçi. EYT’lilerin ardından şimdi de ‘2000’lere adalet’ sloganı ile emeklilikte adalet arayanların hak arayışı başladı.

Bu bankalardan mart ayında devasa ödeme! EYT’liler sevinçten havalara uçtu!

Milyonlarca EYT'li vatandaş, çıkarılan EYT yasayla birlikte muradına eriyor. Prim ve yıl koşulunu tamamlayan EYT'lilere emeklilik yolunu açan düzenlemeyle ilk aşamada 2.2 milyon kişiye maaş bağlanması beklenirken, aynı anda promosyon kapısı da açılacak.

EYT’de bayram ettiren yeni gelişme! EYT’liler sonunda muradına eriyor!

Meclisin 28 Şubat tarihinde açılması ile birlikte en önemli gündem maddesi EYT düzenlemesi ve yapılandırma olacak. SGK ve Bağ-Kur prim borcu olan vatandaşlar için yeni düzenleme ile kolay bir şekilde emeklilik yolu açılacak. Bu doğrultuda geçmiş dönemde olduğu gibi kredi desteği de gündemdeki yerini

Altın almak isteyenler çok acil bakın! Altın Kahini İslam Memiş resmen tarih verdi! O günü bekleyen muradına erecek

Altın almak için alım fırsatını bekleyen yatırımcılara Altın Kahini İslam Memiş resmen tarih verdi. O günü bekleyen muradına erecek...

Çalışan EYT’liler dikkat! Kıdem tazminatınız için bunları mutlaka yapın!

EYT'liler yıllar sonra muradına ererken, şimdi de gündeme kıdem tazminatı meselesi geldi. Peki bu tazminatta ödeme şekli nasıl olacak, aynı yerde çalışmaya devam edecek olan EYT’lilerin nelere dikkat etmesi gerekiyor?

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Academic Yapı İnşaat Yatırım Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Murad Özgür Eraydın tarafından kuruldu.

TOKİ'den 38 bin 430 lira peşinatla konut fırsatı! Başvurular bugün resmen başladı! Kaçırmayın!

TOKİ Kütahya Simav Muradınlar için başvurular başladı. Proje için ödenecek peşinat bedelleri 38 bin 431 TL ile 64 bin 310 TL arasında değişiyor. İşte detaylar...

TOKİ'nin o ildeki yeni projesi için geri sayım başladı! 2 bin liradan az taksitle sıfır ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikiği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Simav Muradınlar Mahallesi için başvurular 13 Haziran 2022 tarihinde başlıyor. Projeden 38 bin 431 lira peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte detaylar...

Murad Zarka Haberi

Murad Zarka

Elfatih Yatırım İnşaat Limited Şirketi, Shaher Zarka, Murad Zarka, Basel Zarka ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Esenyurt, Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi'nde kuruldu.


Elfatih Yatırım İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...