04 / 05 / 2024

Muradiye Şelalesi çevre projesi

Muradiye Şelalesi çevre projesi

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

TOKİ Rize Muradiye 178 konut ihalesi yarın!

Rize ili Muradiye ilçesi Yeşildere mahallesi 178 adet konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Muradiye Şelalesi'nin çevresi için 4.5 milyon liralık proje!

Van'ın önemli turizm değerlerinden biri olan Muradiye Şelalesi için özel proje geliştirildi. Şelalenin çevresindeki 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi.

Muradiye Şelalesi çevresine dev proje!

Van'daki Muradiye Şelalesi, Muradiye Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan dev projeyle ziyaretçilerin hizmetine sunulacak.

Manavgat Şelalesi hizmete açıldı!

Antalya Manavgat Şelalesi, Manavgat Belediyesi'nce bir süredir yürütülen çevre düzenleme çalışmalarının tamamlamasıyla hizmete sunuldu. Manavgat Irmağı'nın kıyılarında tüm ziyaretçilerin keyifle gezebileceği ve hizmet alabileceği nitelikli yepyeni rekreatif alanlar titizlikle oluşturuldu.

Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkı turizme kazandırılacak!

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesinde yer alan Çağlayandibi Şelalesi Tabiat Parkı, çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yerli ve yabancı turistlerin ziyaretine açılacak.

Manavgat Şelalesi çevre düzenlemesi sebebiyle ziyarete kapatılacak!

Manavgat Şelalesi, çevre düzenlemesi sebebiyle 14 Mart-30 Nisan tarihleri arasında ziyarete kapanacak Manavgat Belediyesi, Manavgat Şelalesi'ne nefes aldıracak çevre düzenleme projesi çalışmalarına başladı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gürültüyü ses duvarıyla hapsedecek!

Ses kirliliğini önlemek için harekete geçen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, otomobil, uçak ve trenden kaynaklanan gürültüleri ses emici duvarlarla önleyecek

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Van köyleri için mimari proje!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Van depreminde büyük hasar gören köyler için mimari proje çalışmalarına başladı. Projeyi uygulamak isteyenlere mali destek verilecek.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu Kadastro inşaatlarını kontrol için hizmet alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Kahramanmaraş, Kilis ve Fethiye'deki bina inşaatlarının kontrolü için müşavirlik hizmeti alacak

2 B Yasası yürürlüğe girdi: Kamulaştırma bedeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na aktarılacak!

Yeni iskan edilecek alanda hak sahiplerine verilecek bina, arsa ve arazilerin bedellerinin borçlandırılması ve trampasında kullanılması gereken kamulaştırma bedeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın ilgili hesabına aktarılacak

Mimar ve Mühendisler Grubu, ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı'nda yer alacak!

Sektörel Fuarcılık tarafından 25 – 26 – 27 Nisan 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9 – 10 – 11 No'lu Salonlarda gerçekleştirilecek olan ICCI 2012 Enerji ve Çevre Fuarı yarın kapılarını ziyaretçilerine açıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, inşaatçının imza çilesine son verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı inşaatçının şikâyetçi olduğu imza bürokrasisine son verdi. Yeni yönetmelikle, 400'ün üzerinde imza gerektiren inşaat izin sürecindeki bürokrasi ortadan kalkıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: Evinizi, içinde siz olmadan yıkalım!

Kentsel dönüşüm sürecinde riskli binaları yıkacak olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 'Mekanlarınız mezarınız olmasın' sloganını kullanacak, vatandaşa 'Yıkıma direnme' mesajı verecek

Muradiye Şelalesi çevre projesi Haberi

Muradiye Şelalesi çevre projesi

Van'ın önemli turizm bölgelerinden biri olan Bağdat seferine çıkan Osmanlı Padişahı 4. Murat'tan alan Muradiye Şelalesi'nin çevresi için özel proje geliştirildi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Muradiye Belediyesi tarafından başlatan proje kapsamında 75 dönüm arazi üzerinde 4,5 milyon liralık proje hayata geçirildi. 

Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Harun Yücel şelaleyi gezdikten sonra çok kötü bir durumda olduğunu fark ettiklerini ve hemen harekete geçtiklerini söyledi. Proje kapsamında çevresindeki çok eski ve yarım kalmış otel inşaatı yıkıldı. Şelalenin çevresinde, 3 kilometrelik yürüyüş yolu, 5 seyir terası, restoran, ışıklandırma, oyun ve dinlenme alanları, binlerce fidan dikimi yapıldı. Şelaleye 1350 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğinde yeni yol da yapılırken, ücretsiz 100 araçlık park yeri hizmete açıldı.

Projeyle amaçlarının Muradiye Şelalesi'ne gelen ziyaretçilerin burada daha...