12 / 05 / 2024

Mural İstanbul Festivali

Mural İstanbul Festivali

Bu yıl beşincisi düzenlenen Mural İstanbul Festivali kapsamında Kadıköy'deki boş bina cephelerine resimler yapılacak. Festival kapsamında yapılan bazı eserler geçtiğimiz yıllarda Dünya çapında en iyi mural eserleri listesinde yer aldı.

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu yıl 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.

İstanbul Mimarlık Festivali başladı!  

The Circle ve Binat İletişim Danışmanlık'ın ortaklığında, Vitra'nın ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Mimarlık Festivali önceki gün başladı. Festival 11 Aralık'a kadar devam edecek. 

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık'ta!

İstanbul Mimarlık Festivali 5-11 Aralık 2020 tarihlerinde dijital olarak yapılacak.

Halk Yatırım, Gençlik Festivali'nde gayrimenkul sertifikası dağıtıyor!

İBB tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali’nde yer alan Halk Yatırım, Borsa İstanbul iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında yeni yatırım hesabı açan gençlere çekilişle gayrimenkul sertifikası hediye ediyor...

Etnospor Kültür Festivali'ne katılana konut hediye edilecek!

Etnospor Kültür Festivali'nin tanıtım toplantısında açıklamalar yapan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl gerçekleştirilecek etkinliğe katılacaklar için ev müjdesi verdi. 

3. havalimanına 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nden ödül!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın terminal binası, Berlin'deki 2016 Dünya Mimarlık Festivali'nde "Gelecek Projeler-Altyapı" kategorisinde tasarım ödülüne layık görüldü

Kadıköy'ün binaları renkleniyor!

Bu yıl beşincisi düzenlenen Mural İstanbul Festivali kapsamında Kadıköy'deki boş bina cephelerine resimler yapılacak. Festival kapsamında yapılan bazı eserler geçtiğimiz yıllarda Dünya çapında en iyi mural eserleri listesinde yer aldı.

Ağaoğlu MyClub’ta Fitness Festivali İstanbul MyFest başlıyor!

Ağaoğlu MyClub, 10-11 Ekim tarihleri arasında Türkiye’nin ilk fitness festivali olan ‘İstanbul MyFest’e ev sahipliği yapıyor.

Kadıköy duvarları renklendi!

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Mural-İst Festivali'nde yerli ve yabancı sanatçılar Kadıköy Yeldeğirmeni’ndeki bina duvarlarını renklendiriyor. Festival bu yıl ilk kez mahallenin dışına taşarak Kadıköy’e yayılıyor

Mall of İstanbul'da Türkiye'nin en uzun kayak pisti bulunuyor!

İkitelli'deki Mall of İstanbul, "Kış Festivali" kapsamında Türkiye'nin en uzun kızak pistine ev sahipliği yapıyor. AVM'nin 300 metre uzunluğunda ve gerçek buzdan oluşturulan kızak pistinde 50 kişi kayak yapabilecek.

20. Gezici Festivali yarın Ankara'da başlıyor!

20. Gezici Festivali yarın Ankara’da başlıyor. Eskişehir ve Sinop’a da uğrayacak festivalin ‘Dünya Sineması’ bölümünde dikkat çekici bir film gösterilecek. ‘Eğer binalar konuşabilseydi, kendileriyle ve bizimle ilgili ne söylerlerdi?’ sorusunu yanıtlıyor.

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor!

MOSDER Mobilya Festivali tüm hızıyla sürüyor. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) üyesi 56 mobilya firmasının mağazalarında 17 Ekim’de başlayan MOSDER Mobilya Festivaline tüketiciler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor.

Mobilya festivali 30 Kasım'da bitecek!

Mobilya sektörünün 56 firmasını tek çatı altında toplayan Mobilya Sanayicileri Derneği 'nin (MOSDER) 17 Ekim'de başlattığı, 30 Kasım'a kadar sürecek Mobilya Festivali, sektörü memnun etti.

Mural İstanbul Festivali Haberi

Mural İstanbul Festivali

5. Mural İstanbul Festivali, Kadıköy'de başlıyor. 2012 yılında Yeldeğirmeni’nde başlayan festivale şimdiye kadar yerli yabancı birçok mural sanatçısı katıldı. Boş bina cephelerine yapılan resimlerle Kadıköy’ün sokakları açık hava sergi salonu haline dönüştü ve 25’ten fazla bina cephesi sanatçılar tarafından özgün çalışmalarla renklendirildi. Festival kapsamında yapılan bazı eserler geçtiğimiz yıllarda Dünya çapında en iyi mural eserleri listesinde yer aldı.




İlk ve en önemli etkinlik 


Kadıköy Belediyesi’nin organize ettiği festival, Türkiye’de bina cephelerinin tümüyle boyandığı ilk etkinlik olma özelliğini taşıyor. İlki 2012...