29 / 04 / 2024

murat acu kim

murat acu kim

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2003'ten bu yana İzmir'de yaklaşık 3 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Acu, dinamik bir yapısı bulunan şehrin ekonomiye daha fazla katkı sunmasını hedeflediklerini belirtti.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Yusufeli Barajı'nın inşaatında son durum!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Yusufeli Barajı'nın inşaatında incelemelerde bulundu. Acu, Yusufeli Barajı için yapılan programlamada gövde betonunun 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

Yusufeli Barajı'yla milli bütçeye 600 milyon liralık katkı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, Yusufeli Barajı'yla ilgili son durumu anlattı. Çalışmalarda sona yaklaşılan projenin gövde kazı çalışmaları tamamlandı.

Batman'da inşaatı biten 25 yataklı hastane bu yıl açılacak!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu yapımı tamamlanan 25 yataklı modern hastanenin 2017 yılı içerisinde devreye alınarak vatandaşların hizmetine sunulmasının planlandığını söyledi.

90 günde 3.7 milyarlık tesisin temeli atıldı!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, yatırım ve tesislerle ilgili açıklamalarda bulundu. Acu, son 90 günde 3,7 milyarlık yatırımın temelinin atıldığını söyledi.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

DSİ 11 bin 174 tesis hedefine ulaşacak!

2003-2016 arasında su ile alakalı 6 bin 446 tesisi vatandaşların hizmetine sunduklarını belirten DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2019 sonuna kadar 11 bin 174 tesis hedefine ulaşmak için çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

DSİ, İzmir'e 3 milyar liralık yatırım yaptı!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, 2003'ten bu yana İzmir'de yaklaşık 3 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi. Acu, dinamik bir yapısı bulunan şehrin ekonomiye daha fazla katkı sunmasını hedeflediklerini belirtti.

Çankırı Kurşunlu İçmesuyu Tesisleri'nde sona doğru!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu, Kurşunlu içmesuyu tesisleri işi kapsamında kurşunlu ilçe merkezine 2060 yılına kadar 79 milyon metreküp içmesuyu temin edileceğini belirtti.

Çanakkale Lapseki barajı tamamlandı!

Çanakkale Lâpseki'deki, Balcılar Köyü'ndeki Gökderesi üzerinde yapılmakta olan Lapseki Barajı tamamlandı. DSİ Genel Müdürü Murat Acu tamamlanan baraj hakkında açıklama yaptı.

Artvin Yusufeli Barajı'nda inşaatın yüzde 58'i tamamlandı!

DSİ Genel Müdürü Murat Acu "Yusufeli Baraj inşaatında fiziki olarak yüzde 58 seviyesine fiziki gerçekleşmeye ulaşıldı."dedi. Acu Yusufeli'nde baraj ve yeni yerleşim yeri hakkında açıklamalarda bulundu.

Aydın'a 13 baraj yapılacak!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Murat Acu yaptığı açıklamada 2019 yılına kadar Aydın'a 13 yeni baraj kazandırılacağını söyledi.

murat acu kim Haberi

murat acu kim

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Murat Acu, 2003'ten bu yana İzmir'de yaklaşık 3 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.


Acu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sulama ve içme suyu projelerine ağırlık verdiklerini, bu kapsamda hazırladıkları çalışmaları da bir bir hayata geçirdiklerini ifade etti.


DSİ olarak İzmir'deki önemli yatırımları tamamladıklarını anımsatan Acu, dinamik bir yapısı bulunan şehrin ekonomiye daha fazla katkı sunmasını hedeflediklerini dile getirdi.


Kentin, 1 milyon 281 bin dekar sulanabilir araziye sahip olduğunu hatırlatan Acu, şöyle konuştu:


"Bu alanın yüzde 97'si için proje geliştirdik. 2003'ten bu yana İzmir'de 3 milyar liralık yatırımı hayata geçirdik. Verimli topraklarımızdan, kuru tarımdan sulu tarıma geçilmesiyle daha fazla istifade etmeye başladık. Çiftçilerimiz artık en fazla 4 ürün alma imkanı buldu. Örneğin, zeytinde kuru tarımda dekarında 400 kilogram ürün...