03 / 05 / 2024

Murat Bakan kentsel dönüşüm açıklaması

Murat Bakan kentsel dönüşüm açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan, partisinin ve yönetimindeki belediyelerin kentsel dönüşümü yerinde yapma anlayışına sahip olduğunu ifade etti. Bakan, “Kentsel dönüşümden anladığımız beton kentler değil” dedi.

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

Gürsel Tekin’den Murat Kurum’a cevap geldi: Yarın Tozkoparan’a gidiyorum!

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı açıklamada “Gidin Tozkoparan’a bakın orada eylemler yaptılar. Şimdi mutlu şekilde oturuyorlar.” demişti. Murat Kurum'a yanıt Gürsel Tekin'den geldi. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacağız!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da tek bir riskli bina bırakmayacaklarının altını çizerek, kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na ilişkin olarak yaptığı açıklamada Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na 122 bin başvuru geldiğini söyledi.

Bakan Kurum, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm müjdelerini sıraladı! 12 bin konut inşa ediliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kadıköy Hasanpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’nda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Bakan Kurum tek tek açıkladı: Kira ve taşınma yardımları başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağcılar'daki kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili konuştu. İşte Bakan Kurum'un o açıklaması...

İstanbul'da kentsel dönüşüm için tarih belli oldu! İstanbullular müjde! Bakan Kurum peş peşe açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da yapılacak kentsel dönüşümle ilgili tarih verdi. 

Kira yardımı arttırıldı! İşte en yüksek alan il

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümde verilecek olan kira desteğinin yükseltildiğini söyledi. İstanbul'da bin 500 TL olan kentsel dönüşüm kira desteği 3 bin 500 TL'ye, Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL'ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Bakanlık’tan ‘sevindirici’ haber! Kentsel dönüşüm hızlandı, 2035 yılına kadar 1,1 milyon konut dönüşecek!

Kentsel dönüşüm çalışmalarından sevindirici haberler gelmeye başladı. Çevre, Şehirçilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum kentsel dönüşüm projelerinde son gelinen noktayı ve 2035 hedeflerini açıkladı.

Murat Bakan kentsel dönüşüm açıklaması Haberi

Murat Bakan kentsel dönüşüm açıklaması

CHP İzmir Milletvekili Adayı Murat Bakan, partisinin ve yönetimindeki belediyelerin kentsel dönüşümü yerinde yapma anlayışına sahip olduğunu ifade etti. Uzundere’de Aksaraylıların konuğu olan Bakan, “Kentsel dönüşümden anladığımız beton kentler değil” dedi.


İMAR SORUNLARI


Bakan’ı Öz Aksaraylılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Lokali’nde ağırlayan vatandaşlar, özellikle imar ve yapılaşma sorunları yaşadıklarını belirttiler. Kentsel dönüşümle ilgili merak ettikleri pek çok konu olduğunu belirterek Bakan’dan vekil seçildikten sonra bu konuda çalışma yapmasını talep ettiler. Aksaraylılar’a yaşadıkları mahallenin bağlı olduğu Karabağlar’ın CHP’li Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı görevini yaptığını hatırlatan Bakan, “Sizleri en kısa zamanda Sayın Selvitopu ile buluşturacağım. Sorunlarınıza birlikte çözüm bulmaya çalışırız. Ancak şu bilinmelidir ki, CHP’li belediyeler kentsel dönüşümü uzlaşı ile yerinde yapma anlayışına...