02 / 05 / 2024

murat boz ortaköy ev

murat boz ortaköy ev

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy'de ev kiraladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz Ortaköy’deki lüks bir sitede kiraya çıktı

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Murat Boz ve Aslı Enver İstinye'de ev arıyor!

Yaz başında evlenmeleri beklenen Murat Boz ile Aslı Enver çifti ev aramaya başladı. Genç çift İstanbul'un en değerli bölgeleri İstinye ve Yeniköy'de ev bakıyor.

Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı!

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz ev bakmaya başladı. Sarıyer, İstinye ve Yeniköy civarında villa baktıkları öğrenilen çift için tüm emlakçılar seferber oldu.

Aslı Enver ve Murat Boz aynı evde oturmama kararı aldı!

Geçen ay barışan Aslı Enver ve Murat Boz'un aynı evde oturmama kararı aldığı öğrenildi. Enver'in ''Birlikte yaşarken çok yıprandık'' düşüncesiyle bu kararı aldığı iddia edildi.

Murat Boz'un Yeniköy'deki lüks dairesi yenilendi!

Yakışıklı şarkıcı Murat Boz'un evi sizler için görüntülendi. Boz, Yeniköy'deki lüks dairesinin dekorasyonunu A'dan Z'ye yeniledi.

Aslı Enver, Murat Boz'un evinden taşındı!

Aslı Enver ve Murat Boz, 2.5 yıllık ilişkilerinde son noktayı koydular. Aslı Enver, ayrılık kararının ardından birlikte oturdukları evden taşındı. 

Murat Boz Yeniköy'deki evinden taşındı!

Önceki gün basında çıkan ihanet haberi üzerine Murat Boz ile Aslı Enver evlerini ayırdı.

Murat Boz gayrimenkule yatırım yapıyor!

Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü pop star Murat Boz "Konutu tercih ediyorum, arsa alımım hiç denemedim, bildiğiniz yer varsa görüşelim' karşılığını verdi.

Mahall Bomonti İzmir reklamlarında Murat Boz oynuyor!

Türkerler Holding tarafından hayata geçirilen Mahall Bomonti İzmir projesinin reklam yüzü Murat Boz oldu. Projede 470 konut, 572 ofis ve 30 dükkan yer alıyor.

Mahall Bomonti İzmir'in reklam yüzü Murat Boz oldu!

Ünlü sanatçı Murat Boz, Türkerler Holding’in iddialı projesi Mahall Bomonti İzmir’in reklam filminde rol aldı. Filmde, Mahall Bomonti İzmir’in sunduğu ayrıcalığı yaşayan Murat Boz, projeyi “Olmak istediğim yer” diye özetliyor.

Murat Boz ile Aslı Enver çifti Kuruçeşme'de villa kiraladı!

Yeniköy’de oturdukları villanın yan tarafındaki ilkokul öğrencilerinin zile basıp kaçmalarından rahatsız olan Murat Boz ve Aslı Enver çifti, çareyi taşınmakta buldu

Murat Boz Yeniköy'deki evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı!

Sevgilisi Aslı Enver'le birlikte yaşamaya başlayan Murat Boz, evine 50 bin liralık tadilat yaptırdı. Aşkını mutlu etmek için kesenin ağzını açan popçu, önceki gün de yüklü bir alışveriş yaptı...

murat boz ortaköy ev Haberi

murat boz ortaköy ev

Evlilik yolunda ilerleyen Aslı Enver ve Murat Boz aradıkları evi sonunda buldu. Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre, evlilik hazırlıklarına başladıkları iddia edilen Aslı Enver ile Murat Boz, yeni bir eve taşındı.

İkili, Ortaköy’de yer alan lüks bir sitede kiraya...