02 / 05 / 2024

murat erkan superonline

murat erkan superonline

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, "2014 yılında hız kesmeden yatırımlara devam etmek istiyoruz. Bu yıl 400 milyon liralık yatırımla 2 milyon haneye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

İstanbul Turkcell Veri Merkezi Haziran'da açılacak!

İstanbul'daki Turkcell Veri Merkezi’ni Haziran’da açacaklarını belirten Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, şirketlerden veri merkezine yoğun talep nedeniyle müteaahhitler gibi maketten yer sattıklarını söyledi.

Bitlis Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi hizmete giriyor!

Bitlis’in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi bitme aşamasına geldi!

Bitlis'in Tatvan İlçe Kaymakamı Murat Erkan, yapımına geçen yıl başlanan ve şuan bitim aşamasına gelen Tatvan Atatürk Sağlık Meslek Lisesi binasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Bitlis Tatvan'a yeni spor tesisi yapılacak!

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fuar Alanı mevkiinde atıl durumda bulunan spor sahasının yerine yapılması planlanan spor tesisi için keşif incelemesinde bulundu.

Bitlis Tatvan'da çevre temizliği başladı!

Bitlis'in Tatvan ilçesinde halkın yoğun olarak kullandığı yüzme, mesire ve piknik alanlarında çevre temizliği yapılıyor. Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yapılan çalışma ile daha temiz bir Tatvan hedeflediklerini söyledi.

Doğuş GYO Genel Müdürü Çağan Erkan oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü Çağan Erkan oldu. Çağan Erkan'dan önce görevi Murat İnan devam ettiriyordu.

Turkcell Superonline'dan Adana'ya 90 milyon liralık yatırım!

Adana'da fiber altyapıya ve bu altyapının getirdiği hizmetlere sahip olabilmenin büyük önem taşıdığını ifade eden Turkcell Superonline Genel Müdürü Erkan, Adana'ya 90 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi

Turkcell Superonline, 2 milyon haneye ulaşacak!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, "2014 yılında hız kesmeden yatırımlara devam etmek istiyoruz. Bu yıl 400 milyon liralık yatırımla 2 milyon haneye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi

Turkcell Superonline Gaziantep'e 130 milyon liralık fiber yatırım yaptı!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, Gaziantep'e 130 milyon liralık fiber yatırımı yaptıklarını açıkladı. Erkan,100 bin haneye 885 kilometre fiber alt yapı döşediklerini söyledi

Turkcell Superonline, 2.3 milyarlık fiber optik altyapı yatırımı yaptı!

Dev grupların telekomünikasyon şirketlerini bünyesine katarak önemli bir güç haline gelen Turkcell Superonline, 6 yılda 2.3 milyarlık fiber optik altyapı yatırımı yaptı. Genel Müdür Erkan, "Yatırım hamlemiz sürüyor" dedi

Turkcell Superonline'den 1 milyon 400 bin eve fiber internet!

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan "Işık hızında fiber interneti 1 milyon 400 bin hanenin ve iş yerinin kapısına kadar götürdük. Abone sayımız 464 bine ulaştı" dedi...

Murat Atay: Konut kredilerinin yüzde 55'i 10 yıl vadeli!

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay konut kredilerinin yüzde 55'inin 10 yıl vadeli olduğunu söyledi

murat erkan superonline Haberi

murat erkan superonline


Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, "2014 yılında hız kesmeden yatırımlara devam etmek istiyoruz. Bu yıl 400 milyon liralık yatırımla 2 milyon haneye ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.  


Fiber internet ve 4G konusunda açıklamalarda bulunan Erkan, 2008 yılından beri yoğun yatırım programı içerisinde olduklarını belirtti. 


600 bin müşteri sayısını 2 milyona çıkaracak


Türkiye'nin fiber internet konusunda hızlı gelişme sağladığını vurgulayan Erkan, "Toplamda 2,3 milyar liralık yatırım yaptık. 2013 yılında da yaklaşık 400 milyon lira civarında yatırım yaptık. Bu yatırımlarla 1,8 milyon haneden yaklaşık 600 bin civarında müşterimiz oldu. 2014 yılında hız kesmeden yatırımlara devam etmek istiyoruz. Bu yıl 400 milyon liralık yatırımla 2 milyon haneye ulaşmayı hedefliyoruz" diye konuştu.   


Ulaştırma Bakanlığı'nın, 4G ile ilgili çalışma yürüttüğünü hatırlatan Erkan, şunları kaydetti: 


"33 bin kilometreye yakın...