25 / 07 / 2024

murat gülmez tavuk çiftliği yangın

murat gülmez tavuk çiftliği yangın

Mangırlar köyünde Murat Gülmez'e ait tavuk çiftliğinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gülmez'in ihbarı üzerine olay yerine gelen Mudurnu Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti.

Yurt dışından ev almak isteyenler dikkat! İşte konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirler!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut yatırımında gözde olan ülke ve şehirleri açıkladı. Peki konut yatırımında en gözde ülkeler hangileri?

Ünlü gayrimenkul uzmanından çarpıcı açıklama: Konut sektörünün yüzü bir süre daha gülmeyecek!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Konutta daha dip yok" diyerek, bir süre daha konut sektörünün yüzünün gülmeyeceğini söyledi.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

10 yıl sonra 1 dönüm tarla parasına 1 ev alınacak günler gelecek!

Konut ve arsa, arazi yatırımı sık sık gündem oluyor. Yatırımcılar hangi gayrimenkulün daha çok kazandırdığını merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, konuya ilişkin çok konuşulacak bir açıklama yaptı. İşte o açıklama... 

Emeklinin alması gereken maaş 29 bin lira dedi, zararı açıkladı

Temmuz ayı yaklaşırken, milyonlarca emekli ne kadar zam alacağını merak ediyor. 2002’de emekli maaşı asgari ücretin 1,50 katı olduğun belirten Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, emeklinin kaybını hesap etti.

Arazi yatırımı yapacaklar dikkat! Ünlü gayrimenkul uzmanı başkent Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı!

Yeni bir arsa ya da arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiğini araştırırken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Ankara'daki fırsat bölgeleri açıkladı...

Altın, dolar, konut , arsa ve mevduatta yıl sonuna kadar neler olacak? Uzmanı açıkladı

Birbiri ardına açıklanan ekonomik verilere göre yatırımcı yönünü belirlemeye çalışırken gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, altın, dolar,  konut ve arsada bundan sonra olacakları açıkladı.

'Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı' diyen gayrimenkul uzmanı Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı!

Arsa veya arazi almak isteyenler hangi bölgeleri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de "Her Türk vatandaşının burada yeri olmalı" diyerek, Antalya’nın fırsat bölgelerini açıkladı.

Arsa ve tarla yatırımında neye dikkat edilmeli? Gayrimenkul uzmanı detaylarıyla açıkladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin arsa ve tarla alarak ev yapma hayali kuranlar için il bazında nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Ünlü gayrimenkul Uzmanı Çanakkale’deki fırsat bölgeleri açıkladı!

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyen pek çok kişi hangi bölgeye yatırım yapması gerektiğini araştırırken, ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de  Çanakkale’deki fırsat bölgeleri paylaştı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Türkiye’de arazi fırsatları olan 11 şehir!

Arsa ya da arazi almak isteyenler hangi illeri tercih etmeleri gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin de Türkiye’de arazi fırsatları olan, gelecekte kârlı çıkabilecek 11 şehri paylaştı. İşte o paylaşım...

Dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımı nasıl olmalı? Gayrimenkul uzmanı 8 maddede açıkladı!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, yatırımcıların merak ettiği dolar bazında katlamalı gayrimenkul yatırımını 8 maddede açıkladı.

'Sektörün içinden biri olarak söylüyorum' diyen gayrimenkul uzmanı: 'Dolar ve faiz yatırımı çöp yatırımdır'

Bu dönemde pek çok kişi evini satıp parayı faize yatırmayı tercih ederken  Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin'den çarpıcı bir açıklama yaptı. Murat Gültekin açıklamasında  'Dolar ve faiz yatırımı çöp yatırımdır' ifadelerini kullandı. 

murat gülmez tavuk çiftliği yangın Haberi

murat gülmez tavuk çiftliği yangın


Mudurnu ilçesindeki tavuk çiftliğinde çıkan yangında 83 bin civciv telef oldu.


Mangırlar köyünde Murat Gülmez'e ait tavuk çiftliğinde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Gülmez'in ihbarı üzerine olay yerine gelen Mudurnu Belediyesi itfaiye ekipleri, alevlere müdahale etti.


Ekiplerin çalışmasıyla söndürülen yangın nedeniyle çiftlik kullanılamaz hale geldi, 20 günlük 80 bin civciv telef...