14 / 05 / 2024

murat hatipoğlu kimdir

murat hatipoğlu kimdir

Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İdris Nebi Hatipoğlu Kimdir?

İdris Nebi Hatipoğlu kimdir? İdris Nebi Hatipoğlu’nun mesleği nedir? İdris Nebi Hatipoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Aysel Hatipoğlu kimdir? 

İbrahim Polat Holding’de CFO’luk görevine getirilen Aysel Hatipoğlu kimdir? Aysel Hatipoğlu hangi görevlerde bulundu?

Murat Müminoğlu kimdir?

İş hayatına sanayi işleri ile uğraşarak devam eden Yüksek Mimar Murat Müminoğlu vefat etti. Peki, Murat Müminoğlu kimdir? Murat Müminoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murat Müminoğlu..

Murat Zorluoğlu kimdir?

Murat Zorluoğlu, 2019 yerel seçimlerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Zorluoğlu kimdir? Murat Zorluoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Banu Hatipoğlu kimdir?

Mimar Banu Hatipoğlu kimdir? Mimar Banu Hatipoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Banu Hatipoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Banu Hatipoğlu...

Kemal Madenoğlu kimdir?

Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Kemal Madenoğlu, 17 Ekim 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Başbakanlık Müsteşarlığına atandı. Peki, Kemal Madenoğlu kimdir? İşte Yeni Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu..

Hatipoğlu Camii restorasyon çalışmaları yıl sonunda tamamlanacak!

Denizli'nin en eski camilerinden 141 yıllık Hatipoğlu Camisinde geçen yıl başlatılan restore çalışmalarının bu yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Kerpiç yapıdaki camiye, 2008 yılında çürük raporu verilmişti...

Baykal Hancıoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Baykal Hancıoğlu kimdir? Baykal Hancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ÜyesiBaykal Hancıoğlu'nun biyografisi...

İsmail Uzunoğlu kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Uzunoğlu kimdir? İsmail Uzunoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İsmail Uzunoğlu, ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet veriyor?

Hülya Odabaşıoğlu kimdir?

2003 yılından beri Mimat Mimarlık'ın ortağı olan Mimar Hülya Odabaşıoğlu kimdir? Mimar Hülya Odabaşıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mimar Hülya Odabaşıoğlu'nın biyografisi..

İrem Senemoğlu kimdir?

Mimar İrem Senemoğlu kimdir? Mimar İrem Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İrem Senemoğlu, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte İrem Senemoğlu...

Emre Senemoğlu kimdir?

Mimar Emre Senemoğlu kimdir? Mimar Emre Senemoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Senemoğlu, bugün çalışmalarına devam ettiği Senemoğlu Mimarlık'ı ne zaman kurdu? İşte Emre Senemoğlu..

murat hatipoğlu kimdir Haberi

murat hatipoğlu kimdir

"Elele yürüttüğümüz bu mücadele bizi güzel günlere ulaştıracak" diyen Başkan Hatipoğlu, "Tüm çabamız Kumru halkına modern ilçe kazandırmak. Kaba inşaatı devam eden İHL Okul Kompleksi'nin tamamlanmasıyla ilçemiz değer kazanacak" dedi.


Kumru halkından aldıkları güçle çalıştıklarını belirten Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, ilçedeki çalışmaların yaz aylarıyla birlikte hız kazandığını kaydetti. İlçede yürütülen kamu yatırımlarının bir an önce tamamlanması ve Kumru sakinlerinin daha müreffeh bir yaşam sürmelri için tüm ilçe imkanlarının seferber edildiğini belirterek" Kumru'nun yüz akı projelerden biri olacak hastanemiz vatandaşlarımız için şifa kaynağı olacak. 9 dönüm arazi üzerinde 10 bin 682 metrekare kapalı alan, 3 bin 65 metrekare bina oturum alanı bulunuyor. 13 milyon ihale bedeli olan hastanemiz 50 yataklı olarak inşa ediliyor. Hastanemizin hali hazırda yüzde 95'i tamamlandı" dedi....