20 / 05 / 2024

Murat İnan biyografi

Murat İnan biyografi

Doğuş GYO Genel Müdürü Murat İnan kimdir? Murat İnan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat İnan, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde Genel Müdür olarak hizmet veriyor? İşte Murat İnan...

Üç ay önce iki kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor! 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından konut fiyatlarının düşeceğini söyleyerek 'Üç ay önce 2 kilo altınla satın alınan evler, şimdi 1,6 kilo altınla alınıyor!' örneğini verdi. 

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nan Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Murat Yıldırım ev dekorasyonuna 1 milyon TL daha harcadı!

Beykoz'a taşınan Murat Yıldırım-İmane Elbani çifti, tadilat ve dekorasyon için kesenin ağzını açtı. Murat Yıldırım 1 milyon TL daha harcadı...

Murat İnan kimdir?

Doğuş GYO Genel Müdürü Murat İnan kimdir? Murat İnan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat İnan, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde Genel Müdür olarak hizmet veriyor? İşte Murat İnan...

Doğuş GYO Genel Müdürü Çağan Erkan oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü Çağan Erkan oldu. Çağan Erkan'dan önce görevi Murat İnan devam ettiriyordu.

Mihmandar Harfiyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mihmandar Harfiyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat İnan, Hamide İnan tarafından 80 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Aralık'ta Ümraniye, Parseller Mahallesi'nde kuruldu.

Murat Özaltun: Beyşehir'in turizm potansiyeli için çalışacağız!

Gölü ile tanınan Beyşehir'in Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin tarihi ve doğal güzellikleriyle tam bir turizm kenti olması gerektiğine dikkat çekerek, "Bu potansiyelinin öne çıkarılması için önemli birçok çalışmalara imza atacağız" dedi.

Sürüm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürüm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murat İnan tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak 2013 tarihinde Beyoğlu, Kemankeş Mahallesi, Mumhane Caddesi'nde kuruldu.

Murat Kurum: 10 yılda yaptığımız işi, 2 yılda yapabileceğiz!

İkinci halk arz hazırlıklarını sürdüren Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum, TOKİ'den 5.3 milyar liralık arsa aldıklarını belirtti...

Rodos Adası'ndaki Murat Reis Cami'sinde bando okulu açılacak!

Yunanlılar Rodos Adası'ndaki Murat Reis Camisi ve külliyesinde mızıka ve bando okulu açmaya hazırlanıyor...

Murat İnan biyografi Haberi

Murat İnan biyografi

Murat İnan kimdir?

Lisans eğitimini 1982 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-Maliye Bölümü’nde tamamlayan Murat İNAN, 1984 – 1997 yılları arasında Maliye Bakanlığı bünyesinde Baş Hesap Uzmanı, İstanbul Grup Başkan Yardımcısı ve Dernek Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.


Maliye Bakanlığı’na bağlı olarak 1993 yılında İngiltere’de bankacılık sektörüyle ilgili Vergisel çalışmalarda bulunmuş olup Eylül 1997 de kamu görevinden ayrılarak özel sektörde çalışmaya başlamıştır.


1997 yılında Zorlu Holding bünyesindeki Vestel Şirketler Grubu’nda Mali Baş Danışman ve Mali İşler Grup Müdürü olarak görev yapan İNAN, 1998 yılında Doğuş Grubu’na geçmiştir. 


Doğuş Holding AŞ’de Mali İşler Bölüm Başkanlığı ile birlikte IT Bölüm Başkanlığı görevini de yürütmüş bulunan İNAN, Mayıs 2009’da Doğuş GYO AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olmuştur. 


Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçi Ruhsatlarına da...