20 / 05 / 2024

Murat İnan doğuş

Murat İnan doğuş

Doğuş GYO Genel Müdürü Murat İnan kimdir? Murat İnan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat İnan, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde Genel Müdür olarak hizmet veriyor? İşte Murat İnan...

Doğuş GYO 2020 yılı genel kurul sonucu tescillendi!

Doğuş GYO'nun 2020 yılı olağan genel kurul toplantısı 29 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'da yapıldı. Söz konusu toplantıda alınan kararlar KAP'ta yayınlandı.

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üye adayı olarak Murat Bahadır Teker ve Mustafa Sabri Doğrusoy'u Genel Kurul'un onayına sunacak... 

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bağımsız yönetim kurulu üyeliği adayları olarak Mustafa Sabri Doğrusoy ve Murat Bahadır Teker'i genel kurulun onayına sunacak...

Doğu Karadeniz imar barışı için harekete geçti!

Kamuoyunda ‘imar barışı’ olarak bilinen, 13 milyon konutun imar ve iskan sorununu çözmesi beklenen ‘yapı kayıt belgesi’ verilmesine ilişkin düzenleme, Doğu Karadeniz Bölgesi’ndeki yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan çok sayıda kaçak yapının sahibini harekete geçirdi.

Doğu Karadeniz'de imar barışı atağı!

İmar Barışı uygulaması Türkiye genelinde etkisini göstermeye devam ediyor. Doğu Karadeniz'de özellikle yaylalarda inşa edilen ve yıkım kararı alınan kaçak yapıların sahiplerini harekete geçirdi.

Doğu Karadeniz yaylaları için imar barışı başvurusu!

Türkiye genelinde başlatılan İmar Barışı uygulaması, Doğu Karadeniz Bölgesi'nde hareketlenmeye neden oldu. Bölgede inşa edilen ve yıkım kararı alınan 4 bini aşkın kaçak yapı için vatandaşlar başvuru yapmaya başladı.

Murat Bahadır Teker, Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi ataması hakkında açıklama yaptı. 

Hayrullah Murat Aka, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Hayrullah Murat Aka, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Do-En Doğu Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Kadir Canlı ve Murat Şahin ortaklığında kuruldu.

Doğuş GYO bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bağımsız Üye uygunlukları saptanan ve Bağımsızlık Beyanı alınan Mustafa Sabri DOĞRUSOY ve Özlem TEKAY'ın 2015 olağan genel kurul toplantısında onaya sunulmasına karar verdi.

2. Doğu Marmara Konut Fuarı 3 Mart'ta!

Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova 3- 6 Mart tarihleri arasında yapılacak olan 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarında buluşacak. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özbağ iş adamlarına seslenerek, “Fuara gelin satış yapın” dedi.

Doğu Global İnşaat Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Doğu Global İnşaat Pazarlama İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Murat Aslan Şube Müdürlüğünde 250 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Sancaktepe, Yunusemre Mahallesi, Veysel Karani Caddesi'nde açıldı.

Murat İnan doğuş Haberi

Murat İnan doğuş

Murat İnan kimdir?

Lisans eğitimini 1982 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme-Maliye Bölümü’nde tamamlayan Murat İNAN, 1984 – 1997 yılları arasında Maliye Bakanlığı bünyesinde Baş Hesap Uzmanı, İstanbul Grup Başkan Yardımcısı ve Dernek Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.


Maliye Bakanlığı’na bağlı olarak 1993 yılında İngiltere’de bankacılık sektörüyle ilgili Vergisel çalışmalarda bulunmuş olup Eylül 1997 de kamu görevinden ayrılarak özel sektörde çalışmaya başlamıştır.


1997 yılında Zorlu Holding bünyesindeki Vestel Şirketler Grubu’nda Mali Baş Danışman ve Mali İşler Grup Müdürü olarak görev yapan İNAN, 1998 yılında Doğuş Grubu’na geçmiştir. 


Doğuş Holding AŞ’de Mali İşler Bölüm Başkanlığı ile birlikte IT Bölüm Başkanlığı görevini de yürütmüş bulunan İNAN, Mayıs 2009’da Doğuş GYO AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olmuştur. 


Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetçi Ruhsatlarına da...