19 / 05 / 2024

murat mertoğlu toki dava

murat mertoğlu toki dava

Uluslararası alanda TOKİ'yi dava eden TULİP ortağı Mertoğlu,"İş yapmak isterken mahkeme mahkeme dolaşıyoruz. Bunun tek sorumlusu da Erdoğan Bayraktar" dedi...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eskioğlu Gayrimenkul İnşaat Site Yönetimi Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Eskioğlu tarafından kuruldu.

Murat Kasaroğlu Kimdir? Murat Kasaroğlu ne iş yapıyor?

Murat Kasaroğlu kimdir? Murat Kasaroğlu’nun mesleği nedir? Murat Kasaroğlu eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Türkiye’ye 55 milyar dolar nereden gelecek? Büyük iddiayla ilgili ekonomist Murat Muratoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

Sözcü Gazetesi yazarı ünlü ekonomist Murat Muratoğlu son yazısında Türkiye’ye yurt dışından 55 milyar dolar geleceği iddiasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Murat Kurum'dan TOKİ'ye ziyaret!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Murat Kurum'dan TOKİ müteahhitleri açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2003'ten bu yana TOKİ müteahhitlerine 107 milyar TL ödeme yapıldığını duyurdu.

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hocaoğlu Grup İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Hocaoğlu, Murat Hacaoğlu, Okan Hocaoğlu ve Okay Hocaoğlu tarafından kuruldu.

Murat Zorluoğlu: Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Trabzon'un stratejik planını ortak akılla hazırladık" dedi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu TOKİ kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kahramanmaraş Dulkadiroğlu projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

Murat Kurum'dan TOKİ borç güncellemesi müjdesi!

Bakan Murat Kurum, "Daha önce bizden konut almış vatandaşlarımızla alakalı Toplu Konut İdaresi Başkanlığımız çalışıyor. Borçların güncellenmesi noktasında, enflasyonun daha altında güncellemeyi meydana getirecek bir düzenleme yapılıyor." dedi...

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ebru Yücebaşoğlu Arnavutköy'e taşındı!

Dekoratör Ebru Yücebaşoğlu eşi Murat Mengencioğlu'ndan 1,5 yıl önce boianmıştı. Çift evliyken Kandilli'deki tarihi Edip Efendi Yalısı'nda yaşadı. 

murat mertoğlu toki dava Haberi

murat mertoğlu toki dava

 TOKI iştiraki Emlak Konut GYO ve Erdoğan Bayraktar aleyhine açtığı davalarla sektörde bir ilk olan Türkiye'nin ilk ve tek yabancı sermayeli gayrimenkul kuruluşu TULIP Gayrimenkul'un Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Mertoğlu, "1.2 milyarlık proje hacmine ulaşmışken başımıza gelmeyen kalmadı. Proje dahil sektöre yaptığımız 30 milyon euroluk yatırım harcaması zayi edildi ve 45 milyon lirası TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO tarafından gasp edildi" dedi. İddialar dava dosyasında

TOKİ ve iştiraki Emlak Konut GYO'daki yolsuzlukları, aldığı tehditleri, hatta "TOKİ ihalesinde silah sesleri" başlığı ile medyaya taşman vurulma olayının perde arkasını ilk kez SÖZCÜ'ye anlatan Mertoğlu, Tedbir Kararı'na rağmen yetkilerini tanımayan TOKİ İştiraki Emlak Konut GYO'nun, vahiy inmiş gibi Fehmi Çelikkol üzerinden resmi bir yazı ile yetkilerini tanıdığını söyledi, işte, Murat...