09 / 05 / 2024

Murat Özköseoğlu

Murat Özköseoğlu

Enpal Turizm ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 22 milyon TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Gülbahar Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Ntes Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ntes Taahhüt İnşaat Anonim Şirketi, Zeynep Ayşe Mumtas, Mehmet Özköseoğlu, Murat Özköseoğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta Şişli, Gayrettepe, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Murat Kurum 939 konutluk Okmeydanı kentsel dönüşüm için müjdeyi verdi: Ekimde teslim edilecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret ederek 10. ay itibariyle teslimlerin başlayacağını açıkladı. 

Murat Ruhi Çuhadaroğlu kimdir? İş hayatına ne zaman atıldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayii’nde ne iş yapıyor?

Murat Ruhi Çuhadaroğlu hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel koordinatör yardımcısı ve yönetim kurulu başkanı oldu? İş hayatının dışında nelerle ilgileniyor? İşte Türk iş insanı Murat Ruhi Çuhadaroğlu ile ilgili tüm merak edilenler...

Ata Köseoğlu kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Ata Köseoğlu kimdir? İşte HAta Köseoğlu'nun biyografisi...

Ccg Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ccg Yapı Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Abbas Can Köseoğlu tarafından kuruldu.

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köseoğlu Enerji İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Cuma Köse tarafından kuruldu.

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rebus Proje Geliştirme Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Murat Baran Korukluoğlu tarafından kuruldu.

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Smay Grup Yapı Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Sabahattin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Can İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Keleşoğlu tarafından kuruldu.

Echol Trends Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Echol Trends Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Murat Sincanlıoğlu tarafından kuruldu.

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amorf Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Esin Köseoğlu tarafından kuruldu.

Tapu iptal davasına açıklamasız dekont kararı!

Kırklareli'nde yaşayan Şükran Köseoğlu, tapu iptal davası açtı. Köseoğlu'nun tapu için ödeme yaptığı dekontta açıklama yapmaması nedeniyle davaya ret kararı verildi.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Murat Özköseoğlu Haberi

Murat Özköseoğlu

Enpal Turizm ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Murat Özköseoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 22 milyon TL sermaye ile 8 Aralık'ta Şişli, Gülbahar Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu. 


Enpal Turizm ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu;TURİZM 1-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak,...