18 / 05 / 2024

Murat Polat Biyografi

Murat Polat Biyografi

Grontmij Türkiye Tasarım Koordinatörü Mimar Murat Polat, 2009 yılında katıldığı Grontmij firmasında tasarım koordinatörü olarak mesleki kariyerini sürdürmektedir. Peki Murat Polat kimdir? İşte Murat Polat'ın biyografisi...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Mls1 Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mls1 Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat tarafından kuruldu. 

Kayıtdışı filminin çekimleri için Murat Atabarut'un evi kiralandı!

Başrollerini Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Uğur Polat'ın paylaştığı 'Kayıtdışı' filmi için Mimar Murat Atabarut ve eşi Arzu Atabarut'a ait Polonezköy-Mahmut Şevket Paşa Köyü'ndeki sekiz odalı şato kullanılacak. Çift, 2 yıllığına kiraya verdikleri şato karşılığında 20 milyon euro kazanacak.

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NM Umut İnşaat Nakliyat ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat ve Namık Aksu 200 bin TL sermaye ile 4 Ocak'ta Arnavutköy, Mavigöl Mahallesi, Manidar Sokak'ta kuruldu.

KM Pol Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KM Pol Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polat tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Fatih, Emin Sinan Mahallesi, Cephane Sokak'ta kuruldu.

Bursa hizmetin en iyisine layıktır!

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin Anayurt Gazetesi köşe yazarı Murat Polat'a ''Bursa hizmetin en iyisine layıktır'' açıklamasını yaptı.

Polat Ofis'te fiyatlar 6 bin 750 dolardan başlıyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul İstanbul Kağıthane'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor. Proje 25 milyon dolar yatırımla hayata geçen ve Mimar Murat Kader tarafından tasarlandı..

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.

Murat Polat kimdir?

Grontmij Türkiye Tasarım Koordinatörü Mimar Murat Polat, 2009 yılında katıldığı Grontmij firmasında tasarım koordinatörü olarak mesleki kariyerini sürdürmektedir. Peki Murat Polat kimdir? İşte Murat Polat'ın biyografisi...

Koru Mütüel Sigorta mevcut ortaklarına online hizmet vermeyi planlıyor!

Koru Mütüel Sigorta, ortaklarına Seyahat Ferdi Kaza, DASK, Konut Sigortası poliçelerinde online hizmet vermeye başladı. Koru Mütüel Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Murat Polat, teknolojiye yatırıma büyük önem verdiklerini açıkladı.

Murat Polat Biyografi Haberi

Murat Polat Biyografi

Murat Polat kimdir?


Murat Polat, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır.


Murat Polat, 1997 yılında YTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında yine aynı üniversitenin Rölöve Restorasyon yüksek lisans programını tamamladı.  2009 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimari Tasarım Sorunları Bilim Dalı’nda doktora çalışmasını tamamladı. 2013 yılında FSMVÜ kadrosuna Yrd. Doç. Dr. olarak atandı ve aynı üniversitede mimari proje yürütücülüğü yapmaya başladı. 


Polat, 1998-2001 yılları arasında çeşitli mimarlık ofislerinde proje ve saha çalışmaları yaptı. 2001-2013 yılları arasında MSGSÜ Mimarlık Bölümü’nde proje stüdyolarında ve uygulama projelerinde asistanlık yaptı ve proje gruplarını yürüttü. Uluslararası kongre ve sempozyumlarda bildiriler sundu, çeşitli mimarlık dergilerinde makaleleri yayınlandı. 


Ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında dereceler aldı. 2011 yılında yayınlanan...