18 / 05 / 2024

Murat Reis Oteline nasıl gidilir

Murat Reis Oteline nasıl gidilir

Ferit Şahenk, 1970'lerden beri Şahenk ailesine ait olan ve 20 yıldır metruk duran Murat Reis Oteli'ni yenileme kararı aldı. Şahenk, 100 odalı otelin Ayvalık turizmine önemli katkı yapacağı belirtti.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

İzmir Konak'ın kaldırımları yenileniyor!

İzmir'in Konak ilçesi Murat Reis Mahallesi, 258 sokakta alt yapı çalışması için kazılan kaldırımlar, 1 ay sonra yenilendi.

İzmir Konak'ta çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

İzmir'in Konak ilçesi Murat Reis Mahallesi, 258 sokakta alt yapı çalışması için kazılan kaldırımlar, 1 ay sonra yenilendi.

Yunanlılar Rodos'taki Murat Reis Camii'nin onarım istediği reddetti!

Rodos Adası’ndaki tarihi Murat Reis Camii ve külliyesine 9 yıl önce kilit vuran Yunanlılar, Türkiye’nin onarım isteğini şiddetle reddetti. Mezarlar bilinçli olarak yok edildi.

Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Syprocon İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi, Sadri Maksudi Yazgan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Mecit Reis Sokak'ta kuruldu.

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Genç Kahramanlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Talip Kahraman Şube Müdürlüğü'nde 20 milyon TL sermaye ile 17 Şubat'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi'nde açıldı.

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reis Gayrimenkul İnşaat Tekstil Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Hamzaoğlu, Murat Bakırtaş, Mustafa Çebi, Kadir Bakırtaş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Murat Reis Oteli yenilenecek!

Ferit Şahenk, 1970'lerden beri Şahenk ailesine ait olan ve 20 yıldır metruk duran Murat Reis Oteli'ni yenileme kararı aldı. Şahenk, 100 odalı otelin Ayvalık turizmine önemli katkı yapacağı belirtti.

Murat Reis Oteli canlandırılıyor!

Ferit Şahenk turizm portföyüne Ayvalık’ı da ekliyor. Dede yadigârı Murat Reis Oteli canlandırılıyor. Sarımsaklı’daki otel 2015’te hizmete girecek. Ferit Şahenk Murat Reis Oteli ile ilgili detayları anlatıyor.

Üsküdar su kesintisi 3 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Üsküdar ilçesinin Murat Reis mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 15:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Murat Reis Külliyesi'ndeki cami ve türbeler restore edilmeyi bekliyor!

Rodos'ta yaşayan 6 bin Türk ile Müslüman tatilciler, ibadetlerini sadece Pargalı İbrahim Paşa Camii'nde yerine getirebiliyor. unan hükümetinin restorasyon yapılacağı gerekçesiyle yıllardır kapalı tuttuğu 5 cami ve bir külliye harabeye döndü.

Gümbet Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümbet Otelcilik ve Ticaret Anonim Şirketi, 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Ağustos'ta Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Nuh Kuyusu Caddesi, No:289 Kat 1'de kuruldu.

Mar Say Mobilya İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Mar Say Mobilya İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi, Yılmaz Akyüz Şube Müdürlüğü'nde 700 bin TL'lik sermaye ile 16 Temmuz'da Üsküdar, Murat Reis Mahallesi, Devati Mustafa Efendi Sokak'ta kuruldu.

Murat Reis Oteline nasıl gidilir Haberi

Murat Reis Oteline nasıl gidilir

Ferit Şahenk, 1970'lerden beri Şahenk ailesine ait olan ve 20 yıldır metruk duran Murat Reis Oteli'ni yenileme kararı aldı. Şahenk, 100 odalı otelin Ayvalık turizmine önemli katkı yapacağı belirtti. Ayvalık'ta 10'uncusu gerçeklesen Zeytin Hasat Şenlikleri'nde açıklama yapan Ferit Şahenk Ayvalık'a yatırım yapmayı planladığını söyledi. Şahenk, Sarımsaklı bölgesinde yer alan yıllardır Şahenk ailesine ait olan metruk otelin yenilenerek bölge turizmine kazandırılacağını belirtti.Ferit Şahenk, Ayvalık ve Cunda son yıllarda dünya çapında hareketlenerek is dünyasının önemli bir merkezi haline gelince yenilemeye karar veriyor. Ayvalık'ın denize sıfır kıyısı olan Sarmış aklı bölgesinde Şeytan Sofrası'na giden yoldaki otelde, yenileme çalışmaları başlamış. 100 odalı otelin Ayvalık turizmine önemli katkı yapacağı belirtiliyor. Böylece bugüne kadar Bodrum Bölgesi'nde yatırımlar yapan Ferit Şahenk de ilk kez bu bölgeye...