08 / 07 / 2024

murat şenel imo eskişehir

murat şenel imo eskişehir

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Murat Şenel, 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalarda oturanları uyardı.

Demir Laboratuvar Limited Şirketi kuruldu!

Demir Laboratuvar Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şenel, Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Murat Şenel: 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalara dikkat!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Murat Şenel, 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalarda oturanları uyardı.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Denizli'de arsa üretimi artırılmalı!

Denizli'de konut sektöründe talebin arzdan fazla olmasından dolayı konut fiyatlarının aşırı yüksek olduğunu aktaran İMO Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, fiyatların düşmesi için belediyelerin mutlaka arsa üretmesi gerektiğini ifade etti.

Şevket Murat Şenel kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Murat Şenel kimdir? Şevket Murat Şenel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şevket Murat Şenel, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Murat Şenel İMO Denizli Şubesi Başkanı oldu!

İnşaat Mühendisleri Odasının 12. Genel Kurulu hafta sonu yapıldı. Bin 100 üyeden 750 sinin oy kullandığı seçimlerde Meslekte Birlik Gurubunun adayı Doç. Dr. Murat Şenel kazandı.

Murat Ülker kimdir?

Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker kimdir? Murat Ülker hangi eğitimleri aldı? Murat Ülker iş hayatına nasıl girdi? İşte Yıldız Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker hayatı...

Kosova'ya Sultan Murat Kültür Merkezi yapılacak!

TİKA ile Bursa Osmangazi Belediyesi arasında Kosova'da Sultan Murat Kültür Merkezi inşa edilmesine ilişkin işbirliği protokolü imzaladı. Obiliç'te sosyal ve kültürel amaçlı bina yapılmasını içeren proje, 2014 yılında tamamlanacak.

Murat Onurlu: Depreme hazır olmak zorundayız!

Başbakanlık Afet, Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanı Murat Onurlu, Türkiye'nin deprem ülkesi olduğu gerçeğinin kabul edilmesi gerektiğini belirterek, 2012 yılında meydana gelen deprem sayısının 28 bin 740 dedi...

Murat Kurum: Biz karlı çıkacağız!

Emlak Konut arsa ihalesinin iptal edilmesi üzerine Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, şu açıklamayı yaptı: "İstanbul'a yapılacak 500 dönümlük bir park, İstanbul'a değer katacak. Bu durumda biz karlı çıkacağız."

Murat Atay: Faizde çıkışı gören konuta koştu!

Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, konut kredilerinde bayramında etkisiyle temmuz sonu ve ağustos ayında büyüme hızının yavaşlamasını beklese de bu yıl piyasanın çok hareketli olduğunu anlattı...

Göçük altında kalan Murat Karabaş'ın cenazesi teslim alındı!

Bodrum'da okul binasında yapılan temel izolasyonu sırasında meydana gelen göçükte toprak altında kalarak hayatını kaybeden milli atlet Murat Karabaş'ın cenazesi yakınları tarafından bugün teslim alındı...

Milli atlet Murat Karabaş göçük altında kalarak yaşamını yitirdi!

Milli atlet 29 yaşındaki Murat Karabaş, Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir okulun bahçesinde çalıştığı 8.5 metre derinliğindeki izolasyon çukurunda meydana gelen göçüğün altında kalarak yaşamını yitirdi...

murat şenel imo eskişehir Haberi

murat şenel imo eskişehir

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Murat Şenel, 1998'ten önce yapılmış çok katlı binalarda oturanları uyardı.


17 Ağustos Depreminin 17.  yıldönümü nedeniyle Denizliş Gazeteciler Cemiyeti (DGC) İlyas Haytan toplantı salonunda basın toplantısı düzenleyen Şenel, "Adapazarı, Gölcük, Yalova, Dinar depremlerinden sonra 1998'te deprem yönetmeliği değişti. Denizli'de 1995'ten itibaren hazır beton kullanımı artıyor. Malzeme kalitesinde artış görülüyor. Fakat 1998'den önce yapılan binalar, yetersiz malzeme kullanıyor. Hemen yapı denetim hem şartname açısından riskli binalardan oluştuğu için özellikle çok katlı binalar olduğunda risk daha da artıyor. 


Oturduğunuz binalar 1998'den önce inşa edilmişsizse 6 ve çok katli yapılardan oluşuyorsa risk altındadır. Bu yapılarda oturan vatandaşların İnşaat mühendislerine ulaşarak güvenlik düzeyi kontrol ettirilmelidir" dedi. 


Eskiyen binalar için deprem riski veya binaların ekonomik ömrünü tamamlamayan binaların Devletin kentsel...