08 / 05 / 2024

murat tanrıöver atandı

murat tanrıöver atandı

Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı...

Murat Oktay, Peker GYO Genel Müdürü oldu! 

Peker GYO Genel Müdürlük görevini sürdüren Onur Özalp, Peker Construction Mühendislik İnşaat A.Ş. Genel Müdürü oldu. Onur Özalp'ın yerine Peker GYO Genel Müdürü olarak Murat Oktay atandı. Peki Peker GYO Murat Oktay kimdir?

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Murat Tüver tarafından kuruldu.

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tanrıöver ve İsmail Yaatası tarafından kuruldu.

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik’te  200 TL  sermaye bedeli Mehmet Halil Tanrıöver tarafından kuruldu.

TCMB Başkanlığına Naci Ağbal atandı!

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile TCMB Başkanı Murat Uysal görevinden alınarak, yerine Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal atandı.

İzocam Genel Direktörü Murat Savcı oldu!

Sektörde 2006 yılından beri faaliyet gösteren İzocam Ticaret ve Sanayi AŞ Genel Direktörlük görevine Murat Savcı atandı...

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Vakıf GYO'dan Murat Tangil'e atama!

Vakıf GYO Portföy Yönetimi ve Finansal Raporlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Tangil, Satış, Pazarlama ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı...

İsmail Murat Turgut, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı!

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Türksönmez yerine kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk genel kurulun onayına sunulmak üzere İsmail Murat Turgut Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmasına karar verildi..

Murat Kurum, Emlak Konut Başkanlığı'ndan istifa etti!

Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu üyesi olan Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atandığından görevinden istifa etti. 

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Aysal, Ercan Aysal, Mehmet Mete Türkoğlu ve Alp Tanrıöver ortaklığında kuruldu.

murat tanrıöver atandı Haberi

murat tanrıöver atandı


Türk Sermaye Piyasası’nın yeni vizyonunda önemli yer tutan Yatırım Bankacılığı alanında öncelikli tercih edilecek yatırım kuruluşu olmayı hedefleyen GEDİK Yatırım bu doğrultuda yeni bir oluşuma gitti. Sektörün deneyimli isimlerinden Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.


Tanrıöver, Uluslararası Satış ve benzeri gerekli bölümlerin kurulması, Araştırma Faaliyetlerinin geliştirilmesi, Yatırım Bankacılığı kapsamında Şirket Birleşme ve Devralmaları, ikincil halka arzlar, finansal yapılandırmalar, blok satışlar gibi finansal ürünlerin uygulanması ve geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. Bu kapsamda geliştirilen uluslararası iş birlikleri sayesinde, İstanbul Finans Merkezi Projesi ve Borsa İstanbul’un en önemli stratejik hedefleri arasında yer alan, yurt dışında yerleşik şirketlerin Borsa İstanbul çatısı altında işlem görmelerinin sağlanması da hedeflenmektedir.


Tanrıöver yeni göreviyle ilgili olarak, özellikle orta ölçekteki firmaların öncelikli iş modeli olarak...