09 / 05 / 2024

Murat Tanrıöver

Murat Tanrıöver

Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı...

Zoe Group Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Zoe Group Yapı Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tanrıverdi tarafından kuruldu.

Murat Tanrıöver kimdir? Hangi görevlerde bulundu?  Uzmanlık alanı nedir?

Hedef Holding A.Ş Yönetim kurulu Üyesi Murat Tanrıöver kimdir? Kaç yaşında? Murat Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Murat Tanrıöver'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Murat Tanrıöver'in hayatına dair merak edilenler.

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Murat Tüver tarafından kuruldu.

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Plus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alparslan Tanrıöver ve İsmail Yaatası tarafından kuruldu.

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Amay Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Pendik’te  200 TL  sermaye bedeli Mehmet Halil Tanrıöver tarafından kuruldu.

İnan Tanrıöver kimdir?

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi İnan Tanrıöver kimdir? Peki İnan Tanrıöver daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İnan Tanrıöver'in biyografisi... 

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ra Seyahat Otelcilik Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Ülkü Aysal, Ercan Aysal, Mehmet Mete Türkoğlu ve Alp Tanrıöver ortaklığında kuruldu.

Muğla Marmaris'te kaçak 2 yapı yıkıldı!

Marmaris’in Hisarönü Mahallesinde bir ev ve 10 bungalovdan oluşan konaklama tesisi kaçak olduğu gerekçesiyle Belediye tarafından yıkıldı. Yıkılan tesisin sahibi Nesrin Tanrıöver, “Önce yap dediler, sonra yıktılar” dedi.

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ere AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Sami Vodina, Kazım Köseoğlu, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 50 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Kavacık'ta kuruldu.

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Zav AVM İnşaat Anonim Şirketi, Erhan Kamışlı, Kazım Köseoğlu, Sami Vodina, Mustafa Doğaner, İnan Tanrıöver tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Aralık'ta kuruldu.

Murat Öztanrıöver: Kentsel dönüşüm kooperatifler ile yapılmalı!

Çukurova Belediye Başkan A. Adayı CHP'li Murat Öztanrıöver, 'Kentsel dönüşüm genel anlamda kültürel, sosyolojik ve ticari bir dönüşümdür' diyerek kentsel dönüşümün TOKİ ile değil de kooperatifler ile yapılması gerektiğini vurguladı...

Murat Tanrıöver genel müdür yardımcısı olarak atandı!

Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı...

Murat Akgiray: Bimeks Afrika pazarına giriyor!

Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray Türkiye pazarında 20 mağaza açacak olan Bimeks 2014 yılında Afrika pazarına girmeyi planlıyor...

Murat Tanrıöver Haberi

Murat Tanrıöver


Türk Sermaye Piyasası’nın yeni vizyonunda önemli yer tutan Yatırım Bankacılığı alanında öncelikli tercih edilecek yatırım kuruluşu olmayı hedefleyen GEDİK Yatırım bu doğrultuda yeni bir oluşuma gitti. Sektörün deneyimli isimlerinden Murat Tanrıöver, GEDİK Yatırım’da Yatırım Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.


Tanrıöver, Uluslararası Satış ve benzeri gerekli bölümlerin kurulması, Araştırma Faaliyetlerinin geliştirilmesi, Yatırım Bankacılığı kapsamında Şirket Birleşme ve Devralmaları, ikincil halka arzlar, finansal yapılandırmalar, blok satışlar gibi finansal ürünlerin uygulanması ve geliştirilmesinden sorumlu olacaktır. Bu kapsamda geliştirilen uluslararası iş birlikleri sayesinde, İstanbul Finans Merkezi Projesi ve Borsa İstanbul’un en önemli stratejik hedefleri arasında yer alan, yurt dışında yerleşik şirketlerin Borsa İstanbul çatısı altında işlem görmelerinin sağlanması da hedeflenmektedir.


Tanrıöver yeni göreviyle ilgili olarak, özellikle orta ölçekteki firmaların öncelikli iş modeli olarak...