29 / 07 / 2024

Murat Toktaş turizm açıklamaları

Murat Toktaş turizm açıklamaları

KATİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, i Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile Çorum Anitta otelin ev sahipliğinde Çorumlu otelcilerle bir araya geldi.

Turizm tesislerinde dönüşüm ve yatırım dönemi başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı sürelerinin uzatılmasına yapılan başvurular sonucunda aralık ayı sonundan bugüne kadar 800 milyon lira tahsil edildi" dedi.

Araplar konut satın almak için Samsun'a akın etti!

Türkiye Otelciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Karadeniz Bölge Başkanı Murat Toktaş, Arapların konut satın almak için Samsun'a akın ettiğini söyledi. Toktaş, bölgenin Körfez ülkelerinden talep görmeye başladığını söyledi.

Turizm yatırımlarının satışı ve kiralanması için başvurular 5 Aralık'ta bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, kamu taşınmazlarındaki turizm yatırımlarının tahsis ve irtifak hakkı süreleri ile kira sözleşmelerinin uzatılması ve bu taşınmazların satışına ilişkin başvuruların 5 Aralık'ta sona erdiğini açıkladı.

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taksim View Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mıhçı tarafından kuruldu. 

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiyat Yatçılık Taşımacılık Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sabah tarafından kuruldu. 

Ugr Konut İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ugr Konut İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şancı tarafından kuruldu. 

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

19 Nineteen Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Ulufi, Barbaros Yüksel ve Nihat Ulufi ortaklığında kuruldu. 

Yeşilköy Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilköy Travel Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Kaya ve Ferhat Poyraz ortaklığında kuruldu.

Summer Grup Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Summer Grup Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Alver ve Erhan Teymur ortaklığında kuruldu. 

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maks Mimarlık Mühendislik Danışmanlık Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aksoy tarafından kuruldu.

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cantürk Biraderler İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cantürk, Vahir Cantürk ve Ahmet Hamdi Cantürk ortaklığında kuruldu.

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Park Group İnşaat Yapı Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Adanır tarafından kuruldu. 

Fahad Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fahad Turizm İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Cihaner tarafından kuruldu. 

Murat Toktaş turizm açıklamaları Haberi

Murat Toktaş turizm açıklamaları



Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği KATİD Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED Yönetim Kurulu üyesi Murat Toktaş, KATİD Genel sekreteri Onur Bıyıklı ve KATİD Yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Uzak ile Çorum Anitta otelin ev sahipliğinde Çorumlu otelcilerle bir araya geldi.


2013 Aralık ayında TÜROFED bünyesinde kurulan Karadeniz bölgesindeki 18 ilde faaliyet gösteren KATİD il ziyaretleri kapsamında çorumda otelcilerle bir araya geldi. Yeni kurulmalarına rağmen şuan için 7.000 yatak kapasitesine ulaştıklarını belirten Murat TOKTAŞ Amaçlarının bölgede sektör içindeki birliği ve iletişimi geliştirmek olduğunu belirten KATİD Başkanı Murat TOKTAŞ “Ne yazık ki yılardır Karadeniz bölgesi Ankara’dan ve Türk turizmindeki gelişmelerden hep uzak kaldı ve sesini sektöre duyuramadı. KATİD ile birlikte sektörü ayakta tutamaya çalışan kendi imkânları ile mücadele eden bölgemizdeki değerli yatırımcıların birçok...