21 / 05 / 2024

murat topçu

murat topçu

Fora Mimarlık ve Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Topçu tarafında, 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2015 tarihinde İstanbul Maltepe'de kuruldu.

TOKİ mağdurlarından Murat Kurum çıkartması! 

TOKİ mağdurları AK Parti'nin İstanbul adayı Murat Kurum'u protesto etti. Mağdurlar Murat Kurum'a ''“Mağdurlar burada, Murat Kurum buraya” sloganıyla seslendi. İşte ayrıntılar...

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Murat Kurum: 2023'te her ilde millet bahçesi olacak!

Millet Bahçesi projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Murat Kurum, "Şu an 357 millet bahçesi projemiz var. 2023'e geldiğimizde 81 ilimizde en az bir millet bahçesi olsun istiyoruz" dedi.

Murat Kurum: 35 millet bahçesini vatandaşımızın hizmetine sunduk!

Samsun'da Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Altyapı Yatırımları Temel Atma Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şu zamana kadar 35 millet bahçesi projesinin tamamlandığını açıkladı.

Murat Kurum: Hasarlı binalara girmeyin!

Bornova’da yaşanan kriz nedeniyle gece saatlerinde basın toplantısı düzenleyen Bakan Murat Kurum, "Şu an için 17 enkazımız ve enkaz altında vatandaşlarımız var. Vatandaşlarımız hasarlı binalara girmesinler'' dedi.

Murat Kurum'dan İstanbul'a 3 yeni millet bahçesi müjdesi!

Bir tarafta gürültü bariyeri yapıyoruz, bir tarafta millet bahçeleri yapıyoruz diye konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Şu an 3 millet bahçesi projelendirilmiş, inşa aşamasına gelmiş durumdadır." dedi.

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçuoğlu Group İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Topçu tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Şu ana kadar 23 millet bahçesi açtık!

Murat Kurum, "Şu ana kadar Cumhurbaşkanımızın iştirakleriyle iki ayrı açılış töreniyle 23 millet bahçemizi aziz milletimizin hizmetine sunduk. 200'den fazla projemizde çalışmalarımız devam ediyor" dedi...

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO'dan istifa etti!

Sinpaş GYO'nun Yönetim Kurulu'nda uzun yıllar  bağımsız Yönetim Kurulu üyesi olarak bulunan Hamdi Topçu, bu süre içerisinde şirketin çok kıymetli katkılar sağladı ve kendisinden istifade edildi. 

Murat Kurum: Önceliğimiz doğayı ve tarihi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uşak temasları kapsamında Vali Funda Kocabıyık'ı ziyaret etti. Kurum, kentteki yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. 

Hamdi Topçu, Sinpaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Hamdi Topçu'nun Sinpaş GYO'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Topçu Kışlası açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Kışlası ile ilgili olarak, "Onun orjinaline uygun mimari tasarımlarını yaptırıyorum. Orayı ihya edeceğiz" dedi.

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

murat topçu Haberi

murat topçu

Fora Mimarlık ve Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Topçu tarafında, 50 bin TL sermaye ile 7 Eylül 2015 tarihinde İstanbul Maltepe'de kuruldu. 


Fora Mimarlık ve Yapı Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje hizmetlerinin yapılması.  Her...