09 / 05 / 2024

Murat Ülker Yıldız Holding United Biscuitsi satın aldı mı

Murat Ülker Yıldız Holding United Biscuitsi satın aldı mı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, United Biscuits'in (UB) satın alma maliyeti ve ödeme planına ilişkin, "10 günde parayı peşin ödeyeceğiz. Finansmanın yüzde 60'ını kendi cebimizden ödüyoruz, yüzde 40'ını borç alıyoruz" dedi.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Yıldız Holding 2017'de 800 milyon liralık yatırım yapacak!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker yaptığı açıklamada “Bu yıl holding olarak Türkiye’ye 800 milyon liralık yatırım yapıp 5.000 kişiye daha iş imkanı sağlayacağız' dedi.

Yıldız Holding Çin'e yöneldi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, tek çatı yapılanmasının ardından ilk satın almayı Çin pazarından yapacaklarını söyledi.

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Yıldızı Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi, Ömer Çebi, Emre Saral, Murat Saral, Nurullah Saral ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 19 Şubat'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Haramidere Caddesinde kuruldu.

Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek!

Murat Bardakçı, “Sultan Abdülhamid zamanında devletin otuz küsur sene boyunca idare merkezi olan Yıldız Sarayı, Cumhurbaşkanlığı'na tahsis edilecek ve ciddi bir restorasyonun ardından ‘Cumhurbaşkanlığı İstanbul Külliyesi' olacak.” dedi.

Akiş GYO, Yıldız Holding'in elindeki Saf GYO hisseleri için görüşüyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Yıldız Holding AŞ., Murat ÜLKER, Ahsen ÖZOKUR ve Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı'nın SAF GYO'daki hisseleri için görüşmelere başlayacağını KAP'a bildirdi

Yıldız Holding Fatih'te yurt binası yapacak!

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yıldız Holding arasında imzalanan protokolle, Fatih'te 232 yatak kapasiteli, "Sabri Ülker Erkek Öğrenci Yurdu" adıyla bir öğrenci yurdu yapılacak.

Yıldız Holding, United Biscuits'i satın aldı, dünya 3.'sü oldu!

Ülker markasının sahibi Yıldız Holding, dünyanın altıncı büyük bisküvi üreticisi United Biscuits'i satın aldı. Yıldız Holding, bu hamleyle dünyanın üç numaralı bisküvi şirketi konumuna yükseldi.

Çift Yıldız İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çift Yıldız İnşaat Hayvancılık Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Küçük, Tarık Çevikel tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Mayıs'ta Sancaktepe'de kuruldu.

Yıldız Holding, Ekip Elektronik'i satın aldı!

Yıldız Holding'in teknoloji ürünleri dağıtım alanında faaliyet gösteren şirketi Penta, aynı sektörden Ekip Elektronik'i satın aldı. Satın almanın tamamlandığını Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Twitter hesabından duyurdu...

Murat Ülker Yıldız Holding United Biscuitsi satın aldı mı Haberi

Murat Ülker Yıldız Holding United Biscuitsi satın aldı mı

Murat Ülker, UB'nin satın alma süreciyle ilgili düzenlenen basın toplantısında, hem takım arkadaşlarına hem de müşterilerine teşekkür etti. Kendilerini destekleyen müşterilerin bu satın almada önemli rol oynadığını vurgulayan Ülker, "Memleketin şu an içinde bulunduğu an değil de evvelden beri sağlamış olduğu istikrar olsun, ekonomik gelişmeler de bize güç veriyor" değerlendirmesini yaptı.


Ülker, son dönemde Türkiye'de güzel şeyler yaşandığını belirterek, şunları kaydetti:


"Dışarı gittiğinizde pasaportunuzu verdiğiniz zaman, kim olduğunuz, kimlerden olduğunuz, hangi ülkeye mensup olduğunuz ve nasıl bir ekonomiye sahip olduğunuz mühim. Şu da çok önemli; hiç olmayan şeyler Türkiye'de oluyor. Belki 20 yıldır var. Dışişlerinde bir büyükelçi sizin malınızla ilgileniyor. Bir ateşe, sizin için bir imkan var, bakıp takip ediyor. Bunlar güzel şeyler. Bunlar devletle bürokratla milletin bir arada olması, bize...