05 / 05 / 2024

Murat Uluğ Mali İşler Başkanı

Murat Uluğ Mali İşler Başkanı

Ağaoğlu Şirketler Grubu, deneyimli iki ismi bünyesine kattı. Murat Uluğ Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu.

'Uzak doğulu firmalara bizi ezdirmeyin’ çağrısı!

Konfeksiyon yan sanayi, yüzde 40’lara varan ithal ürünlere karşı koruma tedbirleri istiyor. KYSD Başkanı Murat Özpehlivan, “Sektörümüzün Uzak doğulu firmalara ezdirilmesini istemiyoruz” dedi.

Murat Ongun'dan son dakika Kanal İstanbul açıklaması!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, '2020 Yılı Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu'nu aktardı. "Bir illüzyon vardı, artık yok. Adına “kanal temeli” denen yol projesi Karayolları Genel Müdürlüğü’nün raporunda bakın nasıl anlatılıyor" diyen Ongun, "Yol temel atma töreni hayırlı olsun" dedi.

Meram Uluırmak Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde inşa edilecek olan Uluırmak Evleri’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle atıldı. 

Ağaoğlu grubu iki ismi bünyesine kattı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, deneyimli iki ismi bünyesine kattı. Murat Uluğ Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu.

Murat Uluğ kimdir?

Ağaoğlu İcra Kurulu üyesi ve Ağaoğlu Mali İşler Başkanı Murat Uluğ kimdir? Murat Uluğ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Murat Uluğ, ne zamandan beri Ağaoğlu şirketi bünyesinde çalışmalarına devam ediyor? İşte Murat Uluğ..

Ağaoğlu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu sektörün deneyimli isimlerini bünyesine katmaya devam ediyor. Murat Uluğ Grubun Mali İşler Başkanı, Mehmet Burak Kutluğ ise İş Geliştirme Başkanı oldu. Uluğ ve Kutluğ aynı zamanda İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Murat Özdağ: Müteahhit olmanın koşulları oluşturulmalı!

Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği, Metin Alan'ın başkanlığında ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan KOTO Başkanı Murat Özdağ, "Artık müteahhit olmanın kuralı, koşulu, kaidesi mutlaka oluşturulmalı"

Afrika'nın kerpiç sarayı: Djenne Ulu Cami UNESCO listesinde!

Batı Afrika ülkesi Mali'nin sembolü olan Djenne Ulu Cami, dünyanın en büyük kerpiç camisi olmasının yanında yaklaşık bin yıllık tarihiyle UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası listesinde yer alıyor...

Murat Kurum: Afet Yasası ile gelecek şekillenir!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), kentsel tasarım projelerini sürdürüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Afet Yasası'nın Türkiye'nin geleceğini şekillendireceğini belirterek, "Bu yasaya katkı sağlamak vicdani bir sorumluluktur" d

Edip GYO, 2012 yılında Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ile çalışacak!

Edip GYO, 2012 yılında Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri ile çalışacak

Yeşil GYO, Finans ve Mali İşler Birimlerini Arda Tugay'a emanet etti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'nin Mali İşlerden Sorumlu Yeni Genel Müdür Yardımcılığı görevine Arda Tugay getirildi

Murat Öztürk, Selimpaşa'ya 9 milyon dolarlık esans fabrikası kurdu!

Babası Almanya'ya ilk giden işçilerden olan Oflu Murat Öztürk, eğitimini tamamladıktan sonra İsviçre'de esans üreticisi bir firmada 3 yıl çalıştı. Bu firmanın distribütörü olarak Türkiye'ye döndü. Öztürk, sonunda Selimpaşa'ya 9 milyon dolarlık yatırımla k

İdealist GYO 2011 yılı mali tablolarını açıkladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 31 Aralık 2011 tarihinde sona eren döneme ilişkin karşılaştırmalı tablolalara ait mali bilgilerini açıkladı

Murat Uluğ Mali İşler Başkanı Haberi

Murat Uluğ Mali İşler Başkanı

Mayıs 2015’ten itibaren Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı olarak görev üstlenen Önder Halisdemir, grubun üst yönetimini güçlü isimlerle takviye ediyor.


Daha önce NEF Gayrimenkul İcra Kurulu Başkan Yardımcısı (Executive Vice President) olan Murat Uluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda Mali İşler Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi olarak göreve başladı. 


Ağaoğlu’nun özel sektörden transfer ettiği diğer bir güçlü isim ise Mehmet Burak Kutluğ oldu. Kutluğ, Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda İş Geliştirme Başkanı ve İcra Kurulu üyesi olarak görev yapacak.  Kutluğ daha önce Akfen Holding İş Geliştirme Koordinatörüydü.


Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir; “Grubun hedeflerine uygun transferlerle yönetim katını güçlendiriyoruz. Sektör lideri Ağaoğlu, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yenilikçi iş modellerine imza atacak. Genç ve dinamik bir ekip ile mevcut birikimi...