05 / 05 / 2024

murat uzun kim

murat uzun kim

Projebeyaz, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi.

Arap, Rus ve Ukraynalı yatırımcı gayrimenkulde alıma dönüyor!

Murat Uzun, son 5 aydır ertelenen konut alımlarının seçim sonuçlarıyla birlikte hızla artacağını belirtti. Uzun, "“Önümüzdeki 6 ayda başta Arap ülkeleri olmak üzere Rusya ve Ukrayna’dan gayrimenkule yatırım hızla artacak” dedi.

Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm mesajları: İstanbul'da kim, ne yapacak?

Bu Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday olan Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun da gündeminde kentsel dönüşüm yer alıyor. Çünkü megakentte büyük bir deprem riski var. Peki Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu neler söylüyor? İşte kentsel dönüşüm mesajları..

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman ne iş yapmaktadır?

Murat Zaman kimdir? Murat Zaman'ın eğitim durumu nedir? Murat Zaman kariyeri ve eğitim durumu nedir? Murat Zaman'ın kim olduğu ve Murat Zaman'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Hadron İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hadron İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uzun, Özgür Doğan ve Tolga Han ortaklığında kuruldu.

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keops İnşaat Danışmanlık Taahhüt İthalat İhracat Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uzun tarafından kuruldu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç Çubuklu Vadi Evleri’ne taşınıyor!

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, berababer yaşamak için uzun zamandır aradıkları evi sonunda Çubuklu Vadi Evleri’nde buldu. 

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi kurulsu!

Danasra Invest Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi  bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Center Turkey Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievlerde 60 bin TL sermaye bedeli ile Meral Duman, Morteza Moradi ve Murat Uzun ortaklığında kuruldu...

Murat Boz'un yeni evi 460 metrekare!

Ünlü popçu Murat Boz'un uzun süredir devam ettiği yeni ev arayışları son buldu. Boz, yakında 460 metrekare büyüklüğünde boğaz manzaralı bir eve taşınacak.

Gayrimenkul sektöründe satış beklentisi büyüdü!

Ekonomideki gelişmeler konut sektörüne yaradı. Sektör temsilcileri projelerini tek tek lansmana çıkarıyor. Bu yıl konut satışlarında rekor kırılması bekleniyor. Murat Kurum, Murat Uzun ve İnanç Kabadayı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Referandum sonrası emlakta patlama yaşanıyor!

5 milyon gurbetçinin rotayı Türkiye'ye çevirmesiyle ilgili Proje Beyaz Uluslararası Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Referandum sonrası talep patlaması yaşanıyor” dedi

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

An Proje Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 105 bin TL sermaye bedeli ile Atilla İlhan, Murat Uzun ve Sadullah Naılov ortaklığında kuruldu.

Murat Yıldırım Bebek'teki dükkanını kapattı!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu Murat Yıldırım Bebek'te açtığı dükkanını yüksek kira gideri ve maliyetler nedeniyle kapattı.

Helis Yapı Avrupa'da konut inşa edecek!

Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, yaptığı açıklamada Helis Yapı ile Avrupa'da konut, Afrika'da eğitim, sağlık ve endüstriyel projeler inşa edeceklerini söyledi.

murat uzun kim Haberi

murat uzun kim

Geride bıraktığı 10 yılda 5 Burj Khalifa büyüklüğündeki, 2 milyar dolar değere ulaşan projeye danışmanlık hizmeti veren Projebeyaz, seçim sonrası sektördeki gelişmeleri, yabancı yatırımcıların Türkiye'ye bakış açıları ve CNR Emlak 2015'teki satışları değerlendirdi. Projebeyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, sosyal ve ekonomik reformların devreye alınması, güven ortamının tesis edilmesi, tüm taraflarda oluşturulacak el birliği ile Türk inşaat sektörünün uluslararası arenadaki konumunu güçlendireceğini söyledi. Seçim sürecinde sektörün bir taraftan projelerine devam ederken, diğer taraftan yeni stratejiler geliştirdiğini belirten Uzun, "Son 5 aydır yerli ve yabancı yatırımcılar konut alımlarını ötelemişti. Özellikle yabancı yatırımcılar kendi ülkelerinde seçim sonucu takip eder gibi gelişmeleri an ve an izledi. Fuar süresince yaptığımız onlarca toplantıda yabancı yatırımcılar ulaşılan sonuçtan memnun olduklarını dile getiriyor Belirsizlik ortamının kalkması,...