18 / 05 / 2024

Murat Yalçın Nak

Murat Yalçın Nak

Kozi Gayrimenkul Geliştirme Turizm Anonim Şirketi Ticaret Anonim Şirketi, 25 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Murat Yalçın Nak ve Neslihan Erkiş Nak ortaklığıyla kuruldu...

Yeni Çorbacı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Çorbacı Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Murat Yalçın Nak ve Neslihan Erkiş Nak ortaklığıyla kuruldu...

D Cafe modern ve yalın tasarımıyla dikkat çekiyor!

Y. Mimar Murat Aksu ve Y. Mimar Umut İyigün ortaklığındaki MuuM’un, Doğuş Otomotiv’in Şekerpınar Kampüsü içerisinde tasarladığı D Cafe, modern ve yalın mimari tasarımıyla etkili bir duruş sergiliyor.

Güllerin Savaşı dizisi Faruk Yalçın'ın 10 milyon dolarlık villasında çekiliyor!

Başrolleri Damla Sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savasşındaki villa Süreyya Yalçın'ın 2008'de ölen babası Faruk Yalçın'a ait. 10 milyon dolarlık villanın varisleri arasında olan Süreyya Yalçın dizinin hayranı.

Hakan Yalçın: İstanbul'un yıldızı parlayan bölgesi Büyükçekmece!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın; “ Özellikle villa projeleri için İstanbul’daki en önemli bölgelerden biri olan Büyükçekmece’ye gelen yatırımcı sayısı kısa süre içerisinde daha da artacak” dedi.

Melih Yalçın: Asansör denetimleri gereksiz görülüyor!

MMO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın: "Denetleyici personelimizi binalarına sokmayan, denetim raporu çıktığı halde raporunu teslim almayan çok fazla bina sahibi var. Bunların eğitilmesi gerekir. Denetimin gerekli olduğuna inanılmıyor" dedi.

Sanko Park AVM'nin 3+1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), EdecanGroup işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3-1-1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı...

Sanko Park AVM'nin ev çekilişini Barış Yalçın kazandı!

Alışverişin ve eğlencenin vazgeçilmez adresi Sanko Park Alışveriş Merkezi'nin (AVM), Edecan Group işbirliği ile 100 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketicilere yönelik düzenlediği 3 + 1 ev çekilişini Barış Yalçın kazandı.

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yalın Evler Göktürk adres!

İstanbul Avrupa yakasında hayata geçirilen Yalın Evler Göktürk adres bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Yalın Evler Göktürk projesinde 1+1' den 5+1'e kadar daire seçeneği yer alıyor...

ÖİB Muş Zafer Mahallesi 5.7 milyon TL teklifle YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'ın!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Muş Merkez Zafer Mahallesi'nde Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait 3 arsa için en yüksek teklif 5 milyon 713 bin TL teklif YalçınÇakar Petrol Ürünleri İnşaat'tan geldi...

Yalçın Pekgüzel: Çelik kapı üretiminde Çin'den sonra Türkiye geliyor!

Çelik kapıda, güvenliği önde tutan ülkelerin başında Türkiye'nin geldiğini belirten Pekgüzel Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Pekgüzel, "Üretim konusunda da iddialıyız. Çin'den sonra Türkiye geliyor" dedi..

Süreyya Yalçın Güllerin Savaşı dizisi için malikanesini kiraya verdi!

Başrollerini Damla Sönmez, Canan Ergüder, Sercan Badur, Serap Aksoy ve Barış Kılıç'ın paylaştığı Güllerin Savaşı dizisinin çekimleri, babası Faruk Yalçın'ndan Süreyya Yalçın'a kalan malikanede yapılıyor.

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek!

Yalçın Ağaoğlu 3 yıldızlı otelle turizme girecek. Yalçın Ağaoğlu Grup, Bursa'da 3 yıldızlı otel açmak için yatırım teşviklerinden yararlandı. Grup, otel için toplam 8,2 milyon TL teşvik aldı.

Yalçın Ergen: Kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık!

Ergsan İnşaat şirketinin sahibi mimar Yalçın Ergen "biz de konut ve diğer yapılaşmalar için yaşanan olumsuz sürecin farkında olarak kaliteli nitelikli konutlar tasarlamak için yola çıktık" diye konuştu.

Murat Yalçın Nak Haberi

Murat Yalçın Nak

50 bin TL sermaye ile kurulan şirket faaliyet alanları arasında, turizm amacı ile otel işletmesi turistik konaklama restoranlar eğlence yerleri otel motel pansiyon apart otel ve bunlarda sınırlı olmaksızın her türlü turistik konaklama tesisleri açmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Suadiye Mahallesi Korupark Çıkmazı Sokak 8E/4 adresinde faaliyete geçirildi. 25 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Murat Yalçın Nak ve Neslihan Erkiş Nak ortaklığıyla...