15 / 05 / 2024

muratpaşa camii alt yapı çalışmaları

muratpaşa camii alt yapı çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi Kırcami İmar Planı Ortak Akıl Toplantısı'nda kentin kanaat önderleri, Büyükşehir Belediyesine Kırcami'nin altyapı projelerinin hazırlanmasını tavsiye etti.Muratpaşa Belediyesi Kırcami Ortak Akıl Toplantılarının 3'üncüsü yapıldı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Antalya Muratpaşa'daki 206 riskli bina tehlike saçıyor!

İzmir, depremde kaybettiği canlara ağlıyor. Antalya ise tedirgin ve risk altında. Muratpaşa ilçesinde son 2 yılda 206 riskli bina tespit edildi. Ancak hiç bir önlem alınmadan yaşam devam ediyor.

Muratpaşa Meltem Camii imar planı 15 Temmuz'da görüşülecek!

Muratpaşa Belediye meclis toplantısında tartışma konusu olan Meltem Camii binası altındaki ALYA Alışveriş Merkezi'nin imar planı 15 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme gelecek.

Edirne Evliya Kasımpaşa Camii yükseltilerek kurtarılacak!

Taşkınlar sonucu sık sık sular altında kalması nedeniyle halk arasında “Tunca’nın harap bıraktığı yadigar” olarak bilinen Edirne'deki Evliya Kasımpaşa Camii, yerden yükseltilerek kurtarılacak.

Muratpaşa Belediyesi ek hizmet binası boşaltıldı!

Muratpaşa Belediyesi KDV hariç 29 bin lira kira ödediği ve ‘Yenisini yapmak daha ucuza malolurdu’ eleştirisi alan ek hizmet binasını 2 yıl daha süresi varken boşaltma kararı aldı.

Muratpaşa Lara Feneri'ndeki işletmelere ait olan alanlar boşaltılıyor!

Muratpaşa Belediyesi Lara Fener yanında bulunan ve içinde kafe, futbol okulu, Secret ve Sea Garden isimli işletmelerin bulunduğu 5 dönümlük alanı boşaltmak için bölgeye polis ve zabıta ile baskın yaptı

Muratpaşa Belediyesi'nden Menderes Türel'e yanıt!

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in gazetecilerin sorusu üzerine belediyeye gelen haciz işlemiyle ilgili yaptığı açıklamaya yazılı yanıt verdi. Evcilmen bu iddialara ise ne dedi?

Antalya Muratpaşa'daki STK merkezinin inşaatı bitiyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nin Doğuyaka'da yaptırdığı, sivil toplum merkezi inşaatının nisan ayında tamamlanacağı kaydedildi. Muratpaşa Belediyesi Sivil Toplum Merkezi, Antalya'daki tüm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek.

Muratpaşa Belediyesi'nden haciz açıklaması!

İcra memurları, Muratpaşa Belediye Başkanı'nın makam odası ve hukuk servisindeki eşyaları haczetti. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz hafta ve bugün gerçekleştirilmek istenen haciz işlemlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

Muratpaşa Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma haczi!

Vatandaş kamulaştırmasız el atma nedeniyle açtığı davaları kazandı. İcra memurları, Muratpaşa Belediye Başkanı'nın makam odası ve hukuk servisindeki eşyaları haczetti .

Balıkesir Paşa Camii'nde sona gelindi!

Balıkesir'de Paşa'nın emaneti olarak bilinen Paşa Camii'nin restorasyonunda sona gelindi. Balıkesir Büyükşehir Merhaba Gazetesi yazarı Semra Aman Akyürek, Vakıflar Bölge Müdürü Muhammet Şakir Erarı ile konuyla ilgili konuştu.

Antalya Muratpaşa'da 4 milyon TL'ye satılık işyeri!

Antalya 6. İcra Dairesi, Antalya Muratpaşa'da bulunan depolu işyeri binasını satışa çıkardı. gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 90 bin 160 TL olarak belirlendi.

Antalya Muratpaşa'daki su parkı yıkılıyor!

Muratpaşa Belediyesi, 'Su Parkı Hayaleti' başlığı ile gündeme taşındığı, tahliye edildikten sonra kaderine terk edilen su parkında yıkıma başladı.

muratpaşa camii alt yapı çalışmaları Haberi

muratpaşa camii alt yapı çalışmaları

Muratpaşa Belediyesi Kırcami İmar Planı Ortak Akıl Toplantısı'nda kentin kanaat önderleri, Büyükşehir Belediyesine Kırcami'nin altyapı projelerinin hazırlanmasını tavsiye etti.Muratpaşa Belediyesi Kırcami Planlaması Ortak Akıl Toplantılarının 3'üncüsü Muratpaşa Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD), Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÂESOB) Antalya Ticaret Borsası, Kent Konseyi, Antalya Barosu, Kırcami Bölgesi Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği temsilcileri katıldı. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne alt yapı projelerini biran önce hazırlaması yönünde tavsiye götürülmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Görüşler tavsiye niteliğinde Kırcami Bölgesi l/1000Tik Uygulama İmar Planı çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı bir sunum ile başlayan toplantı, katılımcı kurumların temsilcilerinin görüş ve önerileriyle devam etli. Toplantıda 1/1000lik planların hazırlanırken alt...