15 / 05 / 2024

muratpaşa camii

muratpaşa camii

Muratpaşa Belediyesi Kırcami İmar Planı Ortak Akıl Toplantısı'nda kentin kanaat önderleri, Büyükşehir Belediyesine Kırcami'nin altyapı projelerinin hazırlanmasını tavsiye etti.Muratpaşa Belediyesi Kırcami Ortak Akıl Toplantılarının 3'üncüsü yapıldı.

Muratpaşa Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı!

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yenigün Mahallesi'nde bulunan Hacı Akay Okudur Camii ibadete açıldı. Törene katılan Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa'mız, inançlarımızın ve kültürümüzün, içeriği ve ruhuyla en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir" dedi.

Muratpaşa Meltem Camii imar planı 15 Temmuz'da görüşülecek!

Muratpaşa Belediye meclis toplantısında tartışma konusu olan Meltem Camii binası altındaki ALYA Alışveriş Merkezi'nin imar planı 15 Temmuz 2016 Cuma günü yapılacak olan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde gündeme gelecek.

Hasan Kilit: Antalya Muratpaşa için kamulaştırma kararı alınmalı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi ve Kalekapısı Esnafları Güçlendirme ve Kalkındırma Derneği (KALEDER) Başkanı Hasan Kilit, Kaleiçi'ndeki 37 beton yapıdan kurtulmak için tek çarenin kamulaştırma olduğunu söyledi.

Davut Çetin: Muratpaşa ve Kepez'de dönüşüm şart!

ATSO Başkanı Davut Çetin, Antalya’da kentsel dönüşüm için fikir birliğinin oluşması gerektiğini belirterek, “Özellikle aciliyeti olan Muratpaşa ve Kepez ilçelerinde kentsel dönüşüm şart” dedi.

Antalya Muratpaşa'da dönüşüm başlıyor!

MURATPAŞA Belediyesi Muratpaşa Mahallesi'nde yaklaşık 9 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm projesi uygulayacak. Bu alanda; Haşim İşcan Kültür Merkezi önündeki parkla bütünlük sağlayacak yaşam alanı niteliğinde özel proje uygulanacak.

Antalya Muratpaşa'da 10 bin kişilik spor salonunda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) yaptırılan ve henüz adı konulmayan Muratpaşa ilçesindeki 10 bin seyirci kapasiteli spor salonunun, 2 ay içinde hizmete açılması bekleniyor.

Muratpaşa Belediyesi'ne gelen haczin görünmeyen yüzü!

Belediyelerin en büyük sorunlarından biri ‘kamulaştırmadan el atma’ olayıdır. Son günlerde Muratpaşa Belediyesi’ne gelen 2 ayrı haciz olayı ile bir kez daha ‘kamulaştırmadan el atma’ gündeme geldi.

Muratpaşa Belediyesi'ne ikinci haciz şoku!

MURATPAŞA Belediyesi'ne 'kamulaştırmasız el atma' gerekçesiyle açılan davanın sonucuna göre, 1 hafta aradan sonra ikinci kez haciz girişiminde bulunuldu.

Antalya Muratpaşa'daki eski binadan kalan molozlara tepki!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Çakırlar Caddesi üzerinde bulunan ve sahipleri tarafından yıkılan eski binadan kalan molozlar komşuları ile bölge esnafının başına dert oldu.

Antalya Muratpaşa'da 9 bin metrekarelik dönüşüm yapılacak!

YILLARDIR halk sağlığı ve güvenliğini tehdit eden Muratpaşa Mahallesi'ndeki 22 gecekonduyu yıkan Muratpaşa Belediyesi, temizlik çalışmasını sürdürüyor. Yaklaşık 9000 metrekarelik alanda dönüşüm projesi uygulanacak.

Muratpaşa Belediyesi'nden Menderes Türel'e yanıt!

MURATPAŞA Belediyesi, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in gazetecilerin sorusu üzerine belediyeye gelen haciz işlemiyle ilgili yaptığı açıklamaya yazılı yanıt verdi. Evcilmen bu iddialara ise ne dedi?

Antalya Muratpaşa'daki STK merkezinin inşaatı bitiyor!

MURATPAŞA Belediyesi'nin Doğuyaka'da yaptırdığı, sivil toplum merkezi inşaatının nisan ayında tamamlanacağı kaydedildi. Muratpaşa Belediyesi Sivil Toplum Merkezi, Antalya'daki tüm dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını bir araya getirecek.

Muratpaşa Belediyesi'nden haciz açıklaması!

İcra memurları, Muratpaşa Belediye Başkanı'nın makam odası ve hukuk servisindeki eşyaları haczetti. Muratpaşa Belediyesi, geçtiğimiz hafta ve bugün gerçekleştirilmek istenen haciz işlemlerine ilişkin yazılı bir açıklama yaptı.

muratpaşa camii Haberi

muratpaşa camii

Muratpaşa Belediyesi Kırcami İmar Planı Ortak Akıl Toplantısı'nda kentin kanaat önderleri, Büyükşehir Belediyesine Kırcami'nin altyapı projelerinin hazırlanmasını tavsiye etti.Muratpaşa Belediyesi Kırcami Planlaması Ortak Akıl Toplantılarının 3'üncüsü Muratpaşa Belediyesi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), Antalya Sanayici İşadamları Derneği (ANSİAD), Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÂESOB) Antalya Ticaret Borsası, Kent Konseyi, Antalya Barosu, Kırcami Bölgesi Geliştirme Güzelleştirme Kültür ve Yardımlaşma Derneği temsilcileri katıldı. Toplantıda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne alt yapı projelerini biran önce hazırlaması yönünde tavsiye götürülmesi konusunda görüş birliğine varıldı. Görüşler tavsiye niteliğinde Kırcami Bölgesi l/1000Tik Uygulama İmar Planı çalışmalarıyla ilgili ayrıntılı bir sunum ile başlayan toplantı, katılımcı kurumların temsilcilerinin görüş ve önerileriyle devam etli. Toplantıda 1/1000lik planların hazırlanırken alt...