08 / 05 / 2024

muratpaşa konut

muratpaşa konut

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, Muratpaşa bölgesinde geçen yıla göre satılık konut fiyatlarında yüzde 12’lik bir artış yaşandığını belirtti.

TOKİ Muratpaşa Millet Bahçesi’nin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından içerisinde millet kıraathanesine de yer verilecek olan Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi’nin ihales dün yapıldı.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi 26 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesini 26 Ağustos tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi iptal edildi!

Emlak Konut GYO ihalesini 302,1 milyon TL'ye Mesa Mesken'in kazandığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin yapı ruhsatı alınmadan tasfiye edildiğini açıkladı...

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Mesa Mesken imzasıyla hayata geçirilecek Antalya Muratpaşa projesinde yer teslimi yapıldı...

Mesa Mesken Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Mesa Mesken imzası ile inşa edilecek Antalya Muratpaşa projesinde imzalar atıldı. Mesa Mesken projenin ihalesi 302 milyon 100 bin TL teklifle kazanmıştı. 

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi 18 Temmuz'da!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu 18 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut GYO Antalya Muratpaşa değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Antalya İli Muratpaşa İlçesi Bahçelievler Mahallesi Parseli hakkında değerleme raporu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

muratpaşa konut Haberi

muratpaşa konut

Antalya Muratpaşa Müteahhitler Derneği Başkanı Adnan Saraç, satılık konut fiyatlarındaki artış oranının Antalya genelinde yüzde 14, Türkiye genelinde ise yüzde 13 olduğuna dikkat çekerek, bu artışın nedenleri hakkında bilgi verdi.


Türkiye genelinde yaşanan bu büyük artışın en büyük nedeninin, Türkiye’nin komşu ülkelerinde yaşanan siyasi karışıklıklar olduğunu belirten Saraç, Türkiye’nin güvenli liman olarak görüldüğünü dile getirdi. Siyasi karışıklıkların yaşandığı bu bölgelerdeki sermayenin Türkiye’ye kaymasının gayrimenkul piyasasını oldukça hareketlendirdiğini aktaran Saraç, diğer yandan son dönemde inşa edilen site, rezidans ve lüks konutların da satılık konutlarda fiyat artışı sağladığına dikkat çekti.


Muratpaşa bölgesinde yaşanan artışın Antalya genelindeki artış oranının altında kalmasını değerlendiren Saraç, Antalya’da boş arazilerin çok fazla olduğu ve kentsel dönüşümün başladığı bazı ilçelerde hızla yapılaşma sağlandığını, bu bölgelerin ortalamayı yükselttiğini söyledi. Saraç,...