02 / 05 / 2024

Muratpaşa projeleri 2017

Muratpaşa projeleri 2017

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

Emlak Konut Muratpaşa'daki 6 parselin 2017 değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muratpaşa'da bulunan 6 parsele ilişkin olarak hazırlatılan 2017 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

TÜFE oranları Ağustos 2017!

Türkiye İstatistik Kurumu, Ağustos ayında kullanılacak ÜFE ve TÜFE oranlarını bugün açıkladı. İşte TÜFE oranları Ağustos 2017..

ÜFE oranları Ağustos 2017!

TÜİK tarafından her ay açıklanan ÜFE oranları, kira artış hesaplamalarında kullanılıyor. İşte bugün açıklanan ÜFE oranları Ağustos 2017..

Vergi takvimi Ağustos 2017!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından her ay vergi takvimi yayımlanıyor. Bu takvimde vergilerin başlangıç ve bitiş tarihleri görülebiliyor. İşte vergi takvimi Ağustos 2017..

7 Ağustos 2017 TOKİ İnançköy kura çekilişi!

TOKİ Çankırı İnançköy kura çekilişi 7 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

TOKİ İnançköy kura çekilişi 7 Ağustos 2017!

TOKİ İnançköy kura çekilişi 7 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. Proje 208 adet konuttan meydana geliyor.

İnançköy Alt Gelir TOKİ kura çekilişi 7 Ağustos 2017!

İnançköy Alt Gelir TOKİ kura çekilişi 7 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 363 adet konut yer alıyor.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün gerçekleşti. Emlak Konut Antalya Muratpaşa ihalesini Mesa Mesken kazandı.

Emlak Konut Antalya Muratpaşa 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Antalya Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturum ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak.

Emlak Konut Muratpaşa ihalesine en yüksek teklif Kabataş Rönesans Ortaklığı'ndan!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. İhaleye en yüksek teklifi Kabataş Gayrimenkul verdi...

Emlak Konut Antalya Muratpaşa arsa ihalesi yarın!

Emlak Konut Muratpaşa Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu yarın gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi 3 önemli proje için düğmeye bastı!

Son yıllarda spor ve sanat alanında yatırımlarını artıran Antalya Muratpaşa Belediyesi, 3 önemli proje için düğmeye bastı. Muratpaşa Belediyesi 33 milyon TL'ye mal olacak projeleri kısa sürede hayata geçirmeyi planlıyor.

We Haliç Gaziosmanpaşa fiyat 2017!

Karma proje olarak dizayn edilen We Haliç Gaziosmanpaşa projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. İşte We Haliç Gaziosmanpaşa fiyat 2017...

Muratpaşa projeleri 2017 Haberi

Muratpaşa projeleri 2017

ANTALYA Muratpaşa  Belediyesi 33 milyon 647 bin TL'ye mal olacak 3 projeyi hayata geçiriyor. Tiyatrodan opera ve baleye kentin yeni sanat merkezi olacak Çağdaş Sanatlar Merkezi, dernekler yerleşkesi ve açılış için gün sayan kültür merkeziyle Muratpaşa Belediyesi, spor, sanat, fiziki mekanlar, estetik duygusu, demokrasi kalitesi, çoğulculuk anlayışı ile önemli çalışmalara imza atıyor. Muratpaşa Belediyesi'nin 2018 yılı içinde inşaatı tamamlanacak Çağdaş Sanatlar Merkezi, 17 milyon 849 bin TL'ye mal olacak. Yeşilbahçe Mahallesi'nde inşaat çalışmaları 5 bin 420 metrekare alanda başlayan merkezde 658 seyirci kapasiteli salonlar, otopark, enstrüman ve sahne depoları, orkestra, prova, aksesuar, yönetim odaları, kulis, atölye, fuaye-sergi salonu, sanat sokağı ve sosyal etkinlik terası yer alıyor. 


SİVİL TOPLUM MERKEZİ 

Muratpaşa Belediyesi, içinde 163 dernek merkezinin yer alacağı Avrupa'nın en büyük dernekler...