22 / 07 / 2024

muş acil servis yenilenecekmi

muş acil servis yenilenecekmi

Muş Devlet Hastanesi’ nin genel fiziki düzenlemeleri kapsamında acil servislerin yeniden düzenlendiğini belirtildi. Hastane yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız, anne oteli uygulamasının başlatıldığını söyledi...

Son dakika! Muğla Marmaris'te 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı AFAD duyurdu. Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında deprem meydana geldiği bildirildi. Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla'da 156 bina acil yıkılacak!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Muğla'da yangınlar nedeniyle 11 bin 844 haneden 36 bin 365 vatandaşın tahliye edildiğine vurgu yaparak "Toplam 156 bina acil yıkılacak, yıkık ve ağır hasarlı konumdadır. 77 konut da aynı kapsamdadır" diye konuştu.

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

AÜ Hastanesi'nde koronavirüslü hastalara özel sağlık birimi yapılıyor!

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nin acil servisin yanında koronavirüs hastaları için inşa edilen Acil Servis Covid-19 Şüpheli Hasta Bakım Birimi'nin önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlanıyor.

Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Gölcük’te yeni devlet hastanesi, Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi, Gölcük Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası, 112 Acil Servis Binası inşaatları hızla sürüyor.

Çorum Hitit Üniversitesi Hastanesi'ne yeni otopark!

Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis bölümüne otopark yapılması için çalışmalara başlandı.

Muş'ta Acil 112 çağrı merkezi inşa ediliyor!

Muş Valisi Seddar Yavuz, yapımına devam edilen Acil 112 çağrı merkezinin inşaat çalışmalarının devam ettiğini ve 2017 yılının Ekim ayında hizmete açmayı planladıklarını belirtti.

Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm projesinde son durum ne?

Trabzon Sağlık İl Müdürlüğünün 112 Acil Servis için Narlıbahçe Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde ki spor salonunu yıkarak yerine geçici bir bina yapmak istemesi mecliste tartışmaları da beraberinde getirdi.

Samsun Terme Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

2014 yılında inşaatına başlanan Samsun Terme Devlet Hastanesi; diyaliz, diş polikliniği, acil servis birimleri, poliklinikler ve diğer birimler ile modern binasında hizmete başladı.

Muş’ta AFAD'a ait arsada yıkım kararı!

Muş’ta Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne (AFAD) ait arsada bulunan işyerleri için yıkım kararı alınmasının ardından bazı afetzedeler polis zoruyla işyerlerinden çıkarıldı.

muş acil servis yenilenecekmi Haberi

muş acil servis yenilenecekmi


Muş Devlet Hastanesi Yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız, hastanenin genel fiziki düzenlemekleri kapsamında acil servislerin yeniden düzene girdiğini belirtti. Genel tıbbi ve malzeme destekleri kapsamında tüm yataklı servislerde yatan hastalara yaşamsal fonksiyonları gerektiği zaman takip edebilmeleri için monitörlerlerin bakanlıktan alındığını açıklayarak şunları söyledi: "Hizmet kalitesini arttırabilmek için tüm birimlerimizde boya, tadilat ve teknik destek hizmetleri en üst düzeyde sunuldu. Genel kullanım olanları olan ve eski binalarımızda ciddi problem olan wc’ler yenilendi. Engelli hastalarımız gerekli düzenlemeler yapıldı. Teknik hizmetler aktif ve ertelenmeyecek şekilde düzenli sunulmaya başlandı. Asansörlerin bakım ve onarımları yapılarak olumsuzluklar yaşanmaması için tedbirler alındı. Yönlendirme ve bilgilendirme levhaları hastaların hizmete ulaşmalarını kolaylaştırmak için yenilendi. Tüm yataklı servislerimize hastalarımızın yaşamsal fonksiyonlarını gerektiği zaman takip edebilmeleri için monitörler bakanlığımızdan...