03 / 05 / 2024

muş kiralık evler

muş kiralık evler

Muş'ta eğitim öğretim yılının başlaması, polis ve öğretmen atamalarının yapılmasıyla birlikte kiralık evlere olan talep arttı.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Satılık ve kiralık konut fiyatları, milyonların gündeminde yer alıyor. Ev kiralamak isteyenler ve konut satın almak isteyenler fiyatların düşüp düşmediğini merak ediyor. Peki satılık ve kiralık konut fiyatlarında son durum ne? Düşüyor mu, yükseliyor mu?

Kiralık ev arayanlar dikkatli olun! 'Kiralık evler' hesabı üzerinden ev arayanları tuzağa düşürdü!

Vatandaşlar kiralık ev bulabilmek için çeşitli ilan sitelerinin kiralık evlerini araştırıyor. Bazı dolandırıcılar ise bunu fırsat bilerek kiracıları ağlarına düşürmeye çalışıyor. Sosyal medya hesabından 'Kiralık evler' adı altında açılan sahte ilanlar 6 kişiyi mağdur etti. İşte ayrıntılar...

1945'te yazlık evlerin fahiş kira bedelleri çileden çıkarttı! İşte Büyükada ve Suadiye'deki kiralık yazlık evler

1945 yılında kiralık konut bedelleri ile ilgili yapılan denetimlerde fahiş fiyata yazlık ev kiralayanlar mahkemeye verilmiş.

Kiralık konut arzı artacak, kira fiyatları düşecek: ‘Günübirlik’ sorunu haftaya Genel Kurul’da!

Kiralık konut arzının yükseltilmesi için hayata geçirilmesi planlanan “günübirlik kiralık evler” düzenlemesinin haftaya Genel Kurul’da görüşülmesi bekleniyor.

O şehirde kiralık ev fiyatları resmen fırladı! ‘Öğrenciye uygun’ kiralar 12 bin 500 TL’den başlıyor!

Kiralık konut fiyatlarının kent merkezinde 8 bin TL ila 500 bin TL arasında değiştiği Antalya'da, üniversite öğrencileri bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanıyor. Üniversiteye yakın mahallelerde kiraların 30 bin TL’ye ulaştığı şehirde evler, 12 bin 500 TL’den başlıyor.

Günlük kiralık evler için düğmeye basıldı! 1 milyon lira ceza yolda!

Son dönemlerde gündemden düşmeyen günlük kiralık evler için yeni düzenleme yolda... Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, evini günlük kiralamak isteyenlere ruhsat zorunluluğu getirilirken kurallara uymayanlara 1 milyon TL'ye yakın ceza verilecek.

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  

200 bin yerleşik yabancının yaşadığı Antalya’da günlük kiralık evler, sektörde tepki çekmeye devam ediyor. Günlük kiralık evler için yeni vergilendirme sistemi ve ihbar hattı kurulması gündeme geldi. İşte ayrıntılar..

Ofis kullanımları resmen azaldı: Satılık ofis stok oranı yüzde 106 arttı! Satılık ve kiralık fiyatlar düşüyor mu? 

Pandeminin ardından birçok şirketin uzaktan çalışmaya geçmesinin ardından ofis kullanımları resmen azaldı. Peki kiralık ve satılık ofis fiyatlarında son durum ne? 

Dayanışma gücü! Kiralık evler ücretsiz veriliyor

Türkiye'yi sarsan iki deprem sonrasında, ülke genelinde birçok kiralık ev ilanlarının yayınlandığı internet sitelerinde, ev sahipleri kiralık ibarelerini kaldırdığı ilanları 'Depremzedeler için ücretsiz' olarak güncelledi.

Kiralık konut piyasası için kamu-özel sektör iş birliği önerisi! 

Yükselen ev fiyatları nedeniyle, satın alma eğilimine bağlı olarak konut sahibi olmak gitgide zorlaşırken, kiralık evler için bir öneri geldi. İşte ayrıntılar...

Muğla'da belediyeden kiralık akaryakıt istasyonu! İhalesi 27 Temmuz'da!

Muğla İli Ula Belediye Başkanlığı, Muğla Köprübaşı Mahellesi Kavacık Mevkii'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu! Kiralık ev arayanlara ve kiracılara şok!

Kiraya yüzde 25 sınırı geldi, 3 bin liralık evler 4 bin lira oldu. Sektörde kiralık konut sayısının düşeceğine ve konut kiralarının daha da yükseleceğine dikkat çekildi. 

Konut fiyatları neden artıyor? Yabancıya satış satılık ve kiralık ev fiyatlarını etkiliyor mu?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde satılık ve kiralık konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

muş kiralık evler Haberi

muş kiralık evler

Yüzlerce memur ve öğrencinin kiralık ev aradığı kentte, ev kiraları 750 liraya kadar yükseldi.


Muş'ta emlakçılık yapan Hüseyin Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ev kiraları büyük şehirlerdeki kiraları aratmadığını, kente gelen vatandaşların ev bulmakta sıkıntı yaşadığını söyledi.


Sobalı ev kiralarının 250 ile 350 lira arasında değiştiğini ifade eden Aksoy, kaloriferli evlerde fiyatların 750 liraya kadar yükseldiğini belirtti.


Her yıl onlarca yapı kooperatifinin kurulduğunu ve buna rağmen ev ihtiyacının devam ettiğini dile getiren Aksoy, memur, öğrenci ve öğretmenin ev bulmakta büyük sıkıntı çektiğini kaydetti.


Ev sahiplerinin bu konuyu fırsatçılığa dönüştürmemesi gerektiğini anlatan Aksoy, "Ev kiralarında her yıl olduğu gibi bu yıl da ciddi bir artış olmaya başladı. Bu belki önümüzdeki günlerde daha da artacak. Bunu çok ahlaki bulmuyorum. Evlerin değeri neyse o ölçüde kira...