16 / 05 / 2024

Muş park projeleri

Muş park projeleri

Muş Belediyesi tarafından yeşil alan çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanma aşamasına geldi.

Myra Park Evleri Fethiye'de hemen teslim konutlar!

Myra Park Evleri Muğla Fethiye'de hayata geçiriliyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. 

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Sultan Alparslan'ın şehrindeki milli park turizmi canlandıracak!

Sultan Alparslan'ın Türkler'e Anadolu'nun kapılarını açtığı Muş Malazgirt'te yapımı tamamlanan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı" turizme kazandırılacak.

Edelstaal Group ve Orka Hotels'den Muğla'ya 120 milyon Euro'luk yatırım!

Edelstaal Group ve Orka Hotels, yabancı ortaklıkla Muğla’da tema park ve otellerin de bulunduğu 120 milyon Euro'luk yatırım yapacak...

Muscari Park Resort teslim tarihi!

MAS Şirketler Grubu tarafından hayata geçirilen Muscari Park Resort proesi Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde yükseliyor. Muscari Park Resort teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor.

Muscari Park Resort'ta 235 bin TL'ye! Yeni proje!

MAS Şirketler Grubu tarafından Muğla’nın Bodrum ilçesi Güvercinlik Mahallesi'nde hayata geçirilen projede 108 konut bulunuyor. Muscari Park Resort'ta fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor. 

Malazgirt Meydan Muharebesi Milli Parkı'nda sona gelindi!

Muş'un Malazgirt ilçesinde yapımı süren Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı'nda çalışmalar son hızıyla devam ediyor. 70 bin metrekarelik alana kurulan milli parkın turizmi canlandırması hedefleniyor.

İstinye Park ve Volkswagen Arena satılıyor mu?

Kulislerde Ferit Şahenk'in İstinye Park ve  Volkswagen Arena'yı satışa çıkardığı konuşuluyor...

İstinye Park satılıyor mu?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk'in İstinye Park'ı satacağı iddia edildi.

Muş Kültür Park projesi ihale aşamasında!

Muş Belediyesi tarafından yapılması planlanan Muş Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Muş Botanik Parkı için arsa tahsis edildi!

2017 yılının 3. Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda 55 bin metrekarelik arasının botonik park yapılmak üzere tahsis edildiği konuşuldu.

Muş park projeleri Haberi

Muş park projeleri

Muş Belediyesi tarafından yeşil alan çalışmaları kapsamında Zafer Mahallesi’nde yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı tamamlanma aşamasına geldi. Muş Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde yapılan çalışmalar kapsamında Muş’a yeni bir park daha kazandırılıyor. Zafer Mahallesi Salih-Muhlise Camii yanında yapımı devam eden Müftü Mehmet Çağlayan Parkı, tamamlanarak Muş halkının hizmetine sunulacak. Yeni kurulacak olan park; aydınlatması, süs havuzu ve peyzaj düzenlemesi ile mahalleye yeni bir imaj kazandıracak. Yapımı devam eden parkta çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Feyat Asya, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlayabilmek için kentin her bölgesinde yeni parklar kurmanın gayreti içinde olacaklarını söyledi. Zafer Mahallesi’nin yeşil alan eksiğini gidermek için burada yeni bir park kurduklarını kaydeden Başkan Asya, “Belediye olarak bütün mahallelerimizde park oluşturabilecek tüm alanlarla...